Imi poate spune cineva de ce este diferenta de pret asa de mare la stiga ebenholz v pe site-urile din romania fate de cele din strainatate? Multumesc.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
E simplu: unii sunt mai lacomi decât alții.
Inclin sa-i dau dreptate dl. Cristi in privinta unei anumite cresteri pur artificiale a preturilor la mai toate marcile.
Atunci cand butterfly care a imprimat zic eu trendul cresterii preturilor la produsele de tdm, a dus tenergy-ul care este o fata de referinta pe piata fetelor la 260 de lei s-a justificat acest lucru prin cresterea yenului japonez la 4.4 lei raportat la 100 yen.
Acum yenul japonez este la un curs de 3.1 lei raportat la 100 yen ceea ce inseamna matematic o scadere fata de moneda noastra de circa 25-30 %. Cu toate acestea tenergy-ul este tot 260 lei asta economic inseamna de fapt ca pretul real a crescut cu mai bine de 25%.
Poate e ceva ce nu sesizez eu iar analistii economici de pe forum ar putea sa aiba o idee care e logica economica ca sa fie asa si nu altfel.
Emi, merci pentru explicații.
Eu am spus-o in gluma, este clar ca diferentele de pret sunt pentru cantitati diferite sau, poate, oferte speciale.
Totusi, sunt sigur ca si adaosurile sunt destul de mari in Romania si ca unele preturi ar putea fi mai jos, asa cum au mai fost in trecut.
De când Butterfly a dus Tenergy la 250 lei, toti producătorii au vrut si ei mai mult profit si preturile au crescut chiar de la ei.
Totusi, pentru Ebenholz V, daca diferentele sunt mari, sunt sigur ca vasipop85 nu se referea la 3-4%, asta se estompeaza cu transportul.