Problema expediere mesaj privat din Tapatalk

Claudiu84

senior
Scor reacție
41
Vârstă
40
Locație
Călărași
Cand incerc sa expediez un raspuns la un mesaj privat, sau cand incerc sa trimit un mesaj privat din tapatalk, primesc de 8/10 urmatoarea eroare:
"Te rog compleataza campurile subiectului si mesajului" urmata de "Failed to send message. If this problem persist, contact your forum administrator". In plus, in cazul erorii in limba romana, in loc de diacritice apar alte simboluri aiurea...

Ce varianta de Tapatalk si pe ce platforma?
Mie pe iOS 7.0.5 cu Tapatalk Pro îmi merge perfect.

Cand incerc sa expediez un raspuns la un mesaj privat, sau cand incerc sa trimit un mesaj privat din tapatalk, primesc de 8/10 urmatoarea eroare:
"Te rog compleataza campurile subiectului si mesajului" urmata de "Failed to send message. If this problem persist, contact your forum administrator". In plus, in cazul erorii in limba romana, in loc de diacritice apar alte simboluri aiurea...
Puteti pune un printscreen cu eroarea?
Problema e si pe desktop si pe tapatalk?
Ce telefon si ce versiune de tapatalk?

Problema e numai de pe mobil.
Samsung Galaxy S2 GTI9100G
Tapatalk 2.1.3. Am avut instalat si versiunea actualizata, (nu mai stiu la cat a ajuns), dar imi facea probleme cand incercam sa caut forumul, nu imi afisa rezultatele cautarii), insa cu 2.1.3. nu am avut probleme absolut deloc, si o folosesc de un an. Problemele au inceput de aproximativ o luna.
- - - Actualizat - - -

- - - Actualizat - - -
Am atasat si fotografiile!

Ultima editare:
Am Updatat. Aceeasi problema. Atasez imediat print screen!
- - - Actualizat - - -

- - - Actualizat - - -

Am gasit problema.
Pe tapatalk, la orice mesaj privat in care folositi diacritice apare aceasta eroare.
Sunt in discutii cu o persoana de la tapatalk cu privire la alt bug de vBulletin. O sa-i spun si de aceasta problema. Pana atunci incercati mesaje private pe tapatalk fara diacritice.

Cea mai mare problema pe iPhone (cu Tapatalk) este ca m-am obisnuit cu auto-corectarea si aia pune diacritice. Mi-e lene sa stau cu ea disabled sau sa o tot schimb.
Mai nasol e ca ma tot abtin de la a raspunde la mesaje private pana ajung la un PC si de obicei uit sa mai raspund.
Clau, ai reusit sa afli ceva in legatura cu problema?

Se pare ca problema se manifesta pe Tapatalk Pro 2.4.1, dar nu si pe Tapatalk Community Reader 2.4.1, care mi-a permis sa trimit MP cu diacritice.
Sent from my iPhone using Tapatalk

Problema expediere mesaj privat din Tapatalk

Pana la urma, Tapatalk a ajuns la versiunea 2.5.0, insa Tapatalk pro (si Community) face in continuare problema, dar am observat ca nu se întâmpla si pe alt forum bazat pe vBulletin. Am putut trimite un mesaj pe care nu l-am putut trimite aici (copy-paste).
Edit: acum am putut posta cu diacritice in forum, dar nu MP.

Din pacate nu am primit inca o rezolvare...
Am incercat sa fac presiune pe chinezii de la Tapatalk, sper sa primesc un raspuns.
Forumul are instalata ultima versiune de Tapatalk, 4.9.0 .

Dupa lupte indelungate am reusit sa conving un admin tapatalk sa ne rezolve problema.
Ii multumesc pe aceasta cale si aici (are un cont de test creat de mine).

Daca observati alte probleme legate de tapatalk scrieti va rog aici.

Pana una alta, problema cu diacriticele e rezolvata!

Dupa lupte indelungate am reusit sa conving un admin tapatalk sa ne rezolve problema.
Ii multumesc pe aceasta cale si aici (are un cont de test creat de mine).

Daca observati alte probleme legate de tapatalk scrieti va rog aici.

Pana una alta, problema cu diacriticele e rezolvata!

Test diacritice ȘȚĂ? șță?

Trimis de pe al meu GT-I9100G folosind Tapatalk

Back
Sus