Problema genunchi

Am citit postarile anterioare cu ceva vreme in urma si ma bucuram ca eu nu am astfel de probleme. Credeam, la vremea respectica, ca eu sunt ferit de astfel de probleme pentru ca sunt subponderal, nimic mai fals.
De cateva saptamani au inceput genunchii sa ma doara, intai stangul apoi si dreptul. La inceput am zis ca e ceva trecator, dar starea de disconfort a ramas. Asa ca am inceput sa-mi pun intrebari, iar raspunsul a venit firesc analizand ce-am schimbat in ultimele saptamani. Am schimbat pantofii de sport cu unii care au aderenta foarte mare, pur si simpul raman blocati pe dusumea si uneori chiar scartzaie tare. Pana de curand foloseam pantofi de sport care alunecau intr-o oarecare masura. Penultimii chiar alunecau lateral destul de mult, asa ca m-am hotarat sa cumpar unii care nu mai aluneca. Dar m-am procopsit cu dureri de genunchi. Eu n-am de gand sa iau suplimente ori sa port bandaje(sau alte artificii) pentru a scapa de dureri, ci pur si simplu am sa revin la pantofii sport cu o talpa mai putin aderenta. Oricum eu nu fac sport de performanta asa ca-mi pot permite sa fac si alunecari laterale.

Va doresc sanatate !

Eu cand ma mai accidentez (daca nu-i foarte grav) iau Animal Flex pentru 1 luna si durerea dispare. Recomand. E mai bun decat ce gasiti in farmacii.

Nutrilite - capsule cu glucozamina1500 mg si extract de Boswellia 112 mg. Un produs din Sua (Amway) foarte bun, cu efect benefic pe care il folosesc.

salutare! As vrea sa imi recomandati un ortopeb bun in București va rog! multumesc

Back
Sus