salut. in 2008 am fost operat de cartilaj, genunchiul drept, la spitalul militar din București, doctoru Codorean ma operat. un doctor foarte priceput.Si in ziua de azi nu sunt refacut, nu pot alerga,genunchiul este nesigur,injectii de zeci de milioane pt protejarea cartilajului,recuperarea decurge foarte greu.nu stiu in ce faza esti tu ,dar in cazul meu cartilajul era lipsa 8 mm,deja era artroza, surub nu poate sa puna singura sansa a mea este ca intr-o zi ,in urma tratamentului si in urma operatiei,as putea sa ma fac bine sa se reintrgeasca cartilajul. problema aste urmatoarea : un fotbalist profesionist care sufera o operatie de cartilaj si care este operat la Bolonia,cea mai buna clinica in domeniu,se reface in 6 luni avand o armata de doctori in spate,conditii de recuperare, etc..Acum deducem si noi,in cat timp putem sa ne facem si noi bine? doctorii spun ca recuperarea inseamna enorm dar sunt cazuri cand efectiv operatria in sine nu ne lasa sa facem recuperare,dureri, atrofierea muschilor, nu mai vorbim de vreme rea,ceata,ger. sper sa te faci bine si daca te operezi i-ti doresc recuperare rapida,tinem legatura. Oricum tenisu de masa ne solicita genunchii foarte mult, sunt jucatori sanatosi carora genunchii le creaza probleme,dar noi care suntem cu probleme reale ,post operator,ce sa mai zicem...Doctorul Codorean este un doctor foarte bun in ceea ce face,e unul din doctorii Stelei,sa auzim de bine