Problema?!

denis

New Member
boboc
Scor reacție
0
Locație
Alesd
zicetimi va rog si mie nishte site-uri ROMANESTI de unde pot cumpara fete de palete . multumesc. please raspundeti repede

am cautat pe siteurile astea dar nu am gasit Tibhar Torpedo Soft . Mai imi poti da te rog si alte site-uri?? :D :)

tibhar au cei d la buzau, dar nu au site iar transportul costa enorm in ultima vreme, de ce vrei romanesti?

vechea problema, e cam invers problema, in romani sa nu ai incredere....

daca erai din bucuresti iti cumparam eu d afara

afla cat t costa la buzau fara transport si o sa incerc sa iti fac rost d ele la pretul ala, fac eu comanda afara si iti trimit prin ramburs daca vrei

incerc sa ma informez un pic mai mult si iti zic deseara pe la 9

sunt un pic mai scumpe decat stiam eu, cam 200ron perechea, eventual 207ron cu tot cu transportul d la posta

la buzau e mai scump cu tot cu transport, t asigur, ramane d vazut daca am bani sa pot sa fac comanda k mai am si altele d luat

desigur pereche, + transport posta, in cel mai rau caz 220ron la final

bani nu sunt o problema . Problema este ca nu sunt sigur daca am facut alegerea perfecta. Ca imi trebuie nishte fete cu mult efect dar sa aiba si viteza. Oricum daca crezi ca sunt nishte fete mai bune ca astea te rog anuntama ca sa ma informez de ele.Si ms pt chesti aia cu rambursu. Deseara iti zic decizia ok? :D :D :D :D 😉

fetele pe care le am acuma nu prea is pt topspin ci mai mult pt contre

vreau sa te intreb ceva vali. daca ai jucat cu ele spunemi te rog ce efect au? mai mare ca si Stiga Neos Sound?

am vorbit cu filo si cred ca am sa ti le iau . imi poti trimite o poza cu ele?

Nu am jukat cu ele , deci nu stiu sa-ti zic exact , dar comparale pe site-uri , una fața de cealalta .

Back
Sus