tobyas69
senior
Trebuie să înțelegeți că sunt mai multe tipuri de organizatori, cum ar fi:
- organizatori care au investit zeci de mii de euro pentru cumpărarea de echipamente dedicate tenisului de masa sau auxiliare, adică mese noi, mantinele dube pentru cărat etc. Aceștia trebuie să își recupereze banii investiți și nu își permit să facă turnee pentru prieteni cu taxe mici.
- sunt și organizatori care au gratuit sala, mesele, și foarte probabil sunt sătui de toanele participanților, mai ales cei noi in circuit, cărora nu le place mai nimic de la un turneu, și fac asta pentru că nu au prins condițiile mult mai proaste in care se jucau turneele in primii ani ai amaturului. Așa că acest tip de organizator face turnee doar pentru prieteni, pentru a face o masă sau o băută împreună. Și eu sunt de părere că trebuie lăsat să facă prin regulament doua trei astfel de turnee pe an la care să înscrie pe cine vrea. Că organizatorii nu slujesc amaturistii, așa cum au impresia mulți, deși in cea mai mare parte fac muncă patriotică, așa cum fac și coordonatorii.
Nu vă mai bateți joc de ei fiindcă e foarte probabil să renunțe mulți a mai organiza în Amatur.
In conducere avem oameni cu cea mai mare experiență de Amatur, d-l Bodeanu este printre fondatori in 2006. Cred că și d-l Toma a prins debutul Amatur. Lăsati-i să își facă treaba, o fac mult mai bine decât cei care fac propuneri.
Cum ai ajuns tu la concluzia că amaturiștii își bat joc de organizatori?
Cum ai ajuns tu la concluzia că amaturiștii consideră că organizatorii trebuie să fie...la cheremul amaturiștilor?
Cornel, respectul trebuie să fie reciproc, nu doar din partea unei părți. Nu putem exista unii fără alții.
Lasă-mă cu generozitatea capitalismului, deoarece aceasta nu există. Organizatorii....organizează

Oricum, discuția era despre ....defectul ăsta cu înscrierile a câte 10, 20, 30 persoane de către un singur user.