Ptr. cunoscatori: comparatie fețe FRIENDSHIP, BTY, TIBHAR

Bogdy

senior
Scor reacție
15
Vârstă
53
Locație
Cluj-Napoca
Care dintre fetele de la Friendship se apropie cel mai mult ca si caracteristici de Sriver G2 FX , Bryce FX, sau Tibhar Nimbus Sound?
Ma intereseaza : viteza, spin, control si duritate burete.
Mi-ar placea sa aiba controlul si spinul de la Nimbus Sound si Viteza lui G2 FX, cel mult Bryce FX.
Doresc sa le lipesc pe un lemn Andro C Suss Kinetic Hinoki ALL+.
Joc ALL+ spre OFF. Nu relipesc.
As dori pareri de la cei care au jucat cu aceste fețe. Va multumesc mult.

Re: Ptr. cunoscatori: comparatie fețe FRIENDSHIP, BTY, TIBHAR

salut....am jucat cu fetele friendship 729-2 si pot spune ca sant destul de aproape de fetele pe care tu le-ai pomenit...nu exact ca ele dar aproape...chiar am 3 bucati nou noute de vanzare..daca esti interesat, da-mi un semn
stima

Am si eu un KOKUTAKU 868-negru seamana leit cu Tenergy 05.
Si un KOKUTAKU 868-rosu seamana leit cu BRICE FX.
Daca comparam o fata de 8 euro cu una de 40 euro,s-a terminat cu tenisul.
Propun sa trecem cu totii pe Friendship,Tulpe ,KOKUTAKU.
DOAMNE FERESTE

Cam greu sa gasesti la Friendship o fata cu asemenea caracteristici,nu ca ar fi rele aceste fete dar......La spin poate ca o sa gasesti dar trebuie sa folosesti speed glue .

Am si eu o fata Friendship care a fost foarte aproape de Tenergy 05. Acuma nu mai este pt ca am vandut Tenergy cuiva din alt oras! :lol:

Singurele fete care se apropie de cele mentionate sunt Highpoint de la Friendship care ar fi asemanatoare cu Desto F2 de la Donic cu exceptia ca ar fi mai durabile decat F2. Highpoint sunt facute la ESN. Nu m-am riscat sa testez asa ceva pt ca la cat costa iau direct fete europene.

Imi trebuie viteza, dar nu foarte multa, mai mult control, spin si un burete mai moale gen FX . Pana acum, Highpoint-ul "suna" cel mai bine. Din pacate pretul e apropiat de cele europene, cum zice si Vali. Daca tot fac rabat la calitate...Macar pretul sa-l mai pacalesc. :D
Dar de: 729-40 H, 729-40 S si 729 Higher III Japan stie cineva?

Ai putea sa incerci din seria LKT XP,XT sau RAPID.(care vrei din seria asta)

Bogdy a spus:
Imi trebuie viteza, dar nu foarte multa, mai mult control, spin si un burete mai moale gen FX . Pana acum, Highpoint-ul "suna" cel mai bine. Din pacate pretul e apropiat de cele europene, cum zice si Vali. Daca tot fac rabat la calitate...Macar pretul sa-l mai pacalesc. :D
Dar de: 729-40 H, 729-40 S si 729 Higher III Japan stie cineva?
729-40 H e fata tipic kinezeasca hard , lipicioasa - seamana cu Hurricane 2 , deci cu asta e clar.
729 Higher III Japan e fata grea si as putea zice un fel de Sriver L (deci mai hard - pe la 38 grade) si lipicioasa.
729-40 S are caucicucul mai subtire , dar per total nu e mare deosebire de 40-H.
Cred ca pentru ce vrei tu ar mere:
Higher I - astea sunt mai usurele si mai soft desi nu ajung la FX. Sunt high throw.
Venus de la Galaxy .Sunt low throw.
Focus 1 de la Friendship dar cu astea nu am dat.
Nu se compara la viteza cu Nimbus - sunt pe langa Srivere.
LKT XT/XP sunt foarte soft totusi. Daca iei , ia burete de 2.2 , in 2.0 sunt prea slow si subtiri.

Va multumesc mult tuturor ptr. raspunsuri si in special celor care au dat multe detalii!!!
Cred ca ma "reintorc" la Yasaka. Sper sa gasesc ceva sa mearga cu lemnul All+ fara relipire.

A NU se intelege ca fetele tipice kinezesti desi mai ieftine ar fi inferioare celor japoneze sau europene. Pur si simplu sunt destinate altui stil de joc. Doua fete kinezesti de 5 dolari bucata in mana unui cunoscator sunt o arma teribila. Sunt jucatori de Superliga care joaca cu fete kinezesti lipicioase ( DHS , Friendship )pe ambele parti ale paletei.

Cine? As vrea sa vad cum joaca cu ele.

Back
Sus