Rădăuți

acidutzu

junior
Scor reacție
2
Vârstă
55
Locație
Rădăuți
In Rădăuți - Suceava se poate juca tenis de masă in zilele de luni, miercuri si vineri incepand cu orele 20.00 la sala de sport a scolii generale nr.5. Daca cineva rataceste prin municipiul nostru, dintr-un motiv sau altul, este invitat sa joace gratuit alaturi de jucatorii localnici !!!! :P

Re: Rădăuți

Tu degeaba te antrenezi cu atata asiduitate de 3 ori pe saptamana ,ca tot nimic nu se prinde de tine inafara de afinata. :thumbup: :lol: :crazy:

pot sa va faca o vizita si fucatori mai amatori? daca nu deranjam, poate mai invatam cate ceva.
numai bine

JonnyMorano a spus:
pot sa va faca o vizita si fucatori mai amatori? daca nu deranjam, poate mai invatam cate ceva.
numai bine
Nu este si cazul 'ACIDUTULUI",el este "mai amator" decat tine,deci nu ai de la cine invata :lol: .In schimb ia legatura cu URSAN si cu TIGANAS MISU din RADAUTI,care cunosc foarte bine jocul cu mingea de celuloid.Mult succes in demersul tau.

adevarat ca se poate juca si invata ceva la sala de la gen 5.sunt baieti de nota 10.eu sunt mai amator decat acidutu,adica iulian.am ce invata si de la el si de la restul.
numai bine

PRIZA TOK a spus:
JonnyMorano a spus:
numai bine
Nu este si cazul 'ACIDUTULUI",el este "mai amator" decat tine,deci nu ai de la cine invata :lol: .In schimb ia legatura cu URSAN si cu TIGANAS MISU din RADAUTI,care cunosc foarte bine jocul cu mingea de celuloid.Mult succes in demersul tau.
Multumiri pentru reclama d-lui doctor, un fin observator al fenomenului sportiv sucevean:))
El probabil crede ca daca tine paleta ca Ma Lin i-a mostenit si calitatile sportive :crazy:
Cat despre afinata... aceasta contine vitamina A, buna pentru ochi, si dupa cum se cunoaste un ochi vigilent e un atu la tenis de masă... cu mentiunea ca dupa 3-4 pahare ochii incep sa devina extrem de vigilenti... :wtf:

Recomandari loc antrenament Radauti

Buna ziua, îmi puteti recomanda va rog un loc de antrenament/sala în Rădăuți, sunt pentru o saptamana aici si vreau sa dau niste mingi cu baietii din zona.

Bună seara,
Unde aș putea să joc tenis de masă în Vatră Dornei?

Multumesc,

Back
Sus