Am folosit 6 luni Acoustic, pana luna asta cand am trecut la compozit. L-am folosit cu Andro Rasant grip (max) pe forehand si Rakza 7 soft (2.0) pe rever. Cu aceasta combinatie exista foarte mult control, mai ales pe rever. Acum depinde si de nivelul de joc si de tehnica fiecaruia. Dupa 5 luni mi-am dat seama ca unii de pe forumurile externe aveau dreptate. Acoustic este foarte bun, te ajuta sa-ti dezvolti jocul, insa este foarte liniar. Mai precis pui pe masa mai tot timpul mingea insa cam vine si inapoi, adica nu stiu din ce motiv e greu sa finalizezi punctul cu Acoustic (exact acest aspect era mentionat de cei care jucasera cu Acousticul pe forumurile externe). L-am incercat si cu Mx-p pe forehand insa ce a spus Leo mai sus este foarte adevarat. Lemnul devine dezechilibrat intr-un mod deranjant. In general imi place ca paleta sa aiba centrul de greutate putin catre cap, insa cu Mx-p devenea foarte dezechilibrata. Am cautat insa nu am gasit pe nicaieri pe forumuri o fata de paleta puternica dar si usoara in acelasi timp care ar fi putut da o forta mai mare de finalizare Acousticului. Poate un Acoustic mai greu, sau large handle ar putea sa fie putin mai letal, al meu are 85 de grame si nu e letal nici pe departe cum e spre exemplu Clipper-ul meu de 98 grame.