recomandare paleta

vladn88

rookie
boboc
Scor reacție
0
Vârstă
37
Locație
Oradea
salut,

sunt un entuziast al acestui sport, la 15 ani de cand am inceput sa il practic, am fost si legitimat timp de 2 ani la un vechi club din Oradea care nu mai exista de 10 ani...
De ceva timp am reinceput sa joc, in conditii de amator, de 2-3 ori pe saptamana cate 1-2 h cu prieteni carora le place acest sport si au un pic de habar :)

Am o paleta veche si as vrea sa o schimb cu una care sa ma ajute in loviturile de spin, cu maner mai mic fata de cea pe care o am si care are o fata destul de terminata.

M-am gandit la o paleta gata construita, nu mai sunt la un nivel care sa imi recomande pentru a evolua o paleta personalizata...

http://www.sportsdirect.com/dunlop-...hall-table-tennis-bat-777077?colcode=77707790

Ce parere aveti ?

Mersi anticipat.

Cred ca ai gresit forumul. Aici nimeni nu o sa-ti recomande o paleta hobby. De curiozitate la clubul respectiv se presupune ca faceai performanta. Tot cu palete hobby jucai?

Cred ca ai gresit forumul. Aici nimeni nu o sa-ti recomande o paleta hobby. De curiozitate la clubul respectiv se presupune ca faceai performanta. Tot cu palete hobby jucai?

Nu jucam cu paleta hobby, ci cu paleta pe care o am mentionata in semnatura.
Daca intrai pe link, vedeai ca NICI paleta pe care ma gandesc sa o iau nu e hobby...

Mersi de feedback-ul constructiv si asertiv.

Paleta asta este hobby toata ziua. Mai pune ceva bani si cumpara una adevarata, nu una de jucarie.

Daca ai jucat de performanta inseamna ca ai mana deja formata. Nu-ti pierde timpul cu palete gata facute sau hobby. Totul depinde de cati bani detii. Pentru ceva ieftin incearca niste chinezesti de la Rblade: http://www.ttmall.eu
Lemn Galaxy N-9(un lemn foarte bun, rapid, usor,ieftin) plus niste clone europene 2x729 Cream Transcend. Ai mai multi marafeti pentru fete, ia legatura cu DDMIT: Acuda s2/s3, Bluefire M2/M3h ttp://www.tenisdemasa.ro/forum/showthread.php?10958-Vand-fete-patrate&highlight=DDMIT

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus