reparare lemn

Am un prieten al carui lemn s-a crapat.Intrebarea e daca merge reparat.O sa postez cateva poze cu acea crapatura.

Astept parerile dumneavoastra.
O zi buna,
Multumesc.

Re: reparare lemn

100% merge mai ales daca-l contactezi pe nea Nicu Pietris,n-am acum numarul lui de telefon dar daca vrei as putea sa ti-l fac rost.Orice lemn reparat de el (spun cei carora le-a reparat)sar mult mai bine ca inainte.......

va trimit eu altul nou.......fara nici o obligatie
adresa o doresc
multumesc
0728747067

lica a spus:
100% merge mai ales daca-l contactezi pe nea Nicu Pietris,n-am acum numarul lui de telefon dar daca vrei as putea sa ti-l fac rost.Orice lemn reparat de el (spun cei carora le-a reparat)sar mult mai bine ca inainte.......
Daca ati putea sa imi faceti rost de numar, v-as fi recunoscator.
Multumesc

Am auzit ca merge simbata asta la Topoloveni unde va avea loc un Turneu A si Open(nu stiu precis despre ce categorii este vorba ca nu prea ma pricep)si vei putea discuta cu el......

pt dvs vil repar cu cea mai mare placere pretul nu conteaza cat doriti dvs garantez ca merge 100 la suta tel 0748352369 danut pop cluj

Exista cineva priceput in Bacău sau imprejurimi care sa repare lemne sau sa lacuiasca cantul lemnului, sa lipeasca/dezlipeasca fete, precum și alte operatiuni similare??

Back
Sus