ÎNCHIS Reparatii lemne tenis masa

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

danmihai

senior
Scor reacție
27
Vârstă
56
Locație
Romania
Postez un anunt pentru un bun amic de-al meu : reparatii de orice tip si complexitate la lemne paleta tenis de masă ! Daca aveti probleme cu aschieri, exfolieri furnir, lovituri, fisuri, modificari tip maner, etc , va stau la dispozitie ! Preturi functie de fiecare caz...Incercam sa umplem astfel lipsa unui asemenea serviciu in lumea tenisului de masa, dupa retragerea catorva meseriasi...astept PM ! Poze de la ultimul caz rezolvat : https://postimg.cc/gallery/guf402qe/

Ultima editare:
Au intrat lemne in reparatii...urmeaza poze in curand ! Multumesc pentru incredere !

Fereasca bunul dumnezo(pt cei care cred) da cum e posibil asa ceva la masa de tenis?

Dupa aspect, e caz de dauna totala cand costul reparatiei poate depasi costul lemnului nou...in orice caz, acest lemn trebuie sa ajunga la noi prin cumparare, desigur...se pot folosi parti din el pentru viitoare reparatii. Multumim pentru mesaj !

Reparatie

Reparatie

Asa ceva se poate repara?

---------- Post added 18.02.2017 at 14:43 ----------

---------- Post added 18.02.2017 at 14:44 ----------

Buna ziua,
Dupa o avarie serioasa a paletei ( si altele cateva mai minore), am apelat la serviciile mesterului lemnar.
"Ma autofelicit" pentru decizia pe care am luat-o.
Atasez cateva imagini anterioare si posterioare interventiei.
Multumesc inca o data pentru ajutor.
Nefericitii care au trecut prin astfel de incercari pot apela cu incredere.
Sa auzim doar de bine!

Spiritul a fost reparat, luni pleaca spre proprietarul lui ! Multumim pentru incredere ! :)

Salut.am si eu un lemn de reparat.imi poti lasa nr. De telefon sau emailul amicului tau cu reparatia,daca e din bucuresti?multumesc anticipat.

Bună seara,
V-am trimis pe privat un mesaj + foto despre 2 lemne cu nevoi de reparații.
Mulțumesc anticipat. Cele bune!

Trimis de pe al meu VFD 1100 folosind Tapatalk

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus