Report a post / Raportează o postare

• Autor subiect Autor subiect clau
  • Dată creare Dată creare

clau

webmaster
Membru personal
Vă rog nu folosți funcția "Report a post / Raportează o postare" pentru a vă înscrie la turnee sau pentru a răspunde la mesaje.

Funcția de raportare a unui post este DOAR pentru a semnala un spam, mesaje cu reclame și postări problematice (hărțuire, certuri, sau mesaje grosolane).

Am schimbat limba implicită de pe forum in "Româna" pentru toți userii, ținând cont că majoritatea celor de pe forum sunt români.
Cine dorește poate să schimbe din nou in "Engleza".

Tot mai multi useri folosesc functia “Raporteaza o postare” ca sa se inscrie la turnee, sa faca oferte la anunturi, sa raspunda la mesaje, etc.
Va rog cititi ce scrie deasupra casutei de raportare, e in limba română, eu cred ca e destul de clar acolo:

Vă rog nu folosți funcția "Report a post / Raportează o postare" pentru a vă înscrie la turnee sau pentru a răspunde la mesaje.

Funcția de raportare a unui post este DOAR pentru a semnala un spam, mesaje cu reclame și postări problematice (hărțuire, certuri, sau mesaje grosolane).​

Nu e vorba despre a fii atent la “postari” ci despre faptul ca in loc sa scrieti mesaj pe forum ati raportat catre moderatorii forumului mesajul altui utilizator. Mesaj care nu avea nimic de-a face cu “hartuire, certuri, injurii).

Back
Sus