Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Adevarat dar unii cred ca daca stiu teorie stiu sa si joace!!!!!!!!!grasomega a spus:Poti sa "practici" tenisul de masa fara indrumator ani de zile si sa joci la nivel de mesele din parc.
Cunoasterea teoriei n-a provocat nimanui dureri insuportabile.
scuze, dar daca dau net-tus ma oftic eu.... daca era doar tus?FlorinBN a spus:Daca exersezi un serviciu 2500 de ore, cred ca poti ajunge sa dai tus din serva de fiecare data, iar dupa 3000 de ore mai dai si cite un net-tus, asa pentru enervarea adversarului.![]()
Iti recomand sa arunci un ochi pe filmuletele de pe http://www.pingskills.com pentru a vedea exercitii de baza si niste explicatii.Ashes a spus:Sunt de acord ca exercitiul este foarte important. Dar ce exercitii sa faci?
Daca e scurta cu side+back spin poti sa o ataci cu paleta deschisa, ca la taiata, dar o acoperi dupa lovitura. Trebuie sa lovesti mingea in punctul cel mai inalt. Varful paletei trebuie sa fie in asa fel incat sa contracareze side-spinul (sa nu arunci mingea afara in lateral).jhonyqz a spus:am si eu o intrebare serva scurta in fh meu cu efect side+un pic de back data cu reveru cum se poate ataka lung in bh adversarului