Din pacate generatia urmatoare va fi cea mai slaba din toata istoria Romaniei
Anturajele au schimbat total chiar si copiii buni.
Daca cei care au dat Bacul anul acesta au putut spune ca la subiectul de 30 puncte,in care trebuiau sa dezvolte ideea de "Lume"in vizunea lui Mihai Eminescu,in care puteau scrie absolut orice ,despre Lac,despre Luceafarul,Floare albastra,motivul teiului,poate cel mai usor subiect posibil,ei au spus,citez:''Ne-au dat acest subiect pentru a-si bate joc de noi"-am ramas interzis,Nu se poate asa ceva!!!,ca sa nu mai vorbim de generatia lui Erik,ce nu mai are timp de scoala,mai mult ca sigur se cearta mereu cu parintii,de aici lipsa crasa de respect fata de cineva care vrea sa il ajute!!!
Erik,nu imi pasa daca o sa te superi sau nu,dar cu acest mod de a gandi si de a vorbi nu vei face niciodata nimic in viata,pentru ca daca nu respecti,nici nu vei fii respectat,nu ai cei 7 ani elementari de acasa,si nici in tenisul de masa nu vei evolua,deoarece e nevoie de RABDARE si respect in primul rand fata de cei care vor sa te ajute.
Ce vei face daca vei da peste un antrenor care va dori sa te invete?un antrenor de o varsta cu domnul Antal?il vei certa pentru ca iti zice sa lovesti corect?pai in secunda a2a vei ramane singur,doar tu si mingile
Sper sa fii bagat ceva la cap din mesajul meu si sa incerci sa iti schimbi atitudinea,pana nu e prea tarziu-In fond si la urma urmei e spre binele tau,dar sa sti ca daca vei continua cu atitudinea asta ti se vor inchide toate usile.
- - - Actualizat - - -
Uite asa trebuie sa lovesti cu reverul-
http://www.youtube.com/watch?v=RIJ7hGYQqF4
Uite asa trebuie sa lovesti cu reverul-