Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Folosesti mai mult topspin sau lovituri drepte?Am lemn Nittaku Septear si joc acum cu fete boost tc 2mm. Am control extraordinar dar viteza destul de mica si nu reusesc sa pun in dificultate celalat jucator. Imi place sa am un joc combinativ sa atac dar sa si fac aprarare . Ce combintaie imi recomanzi? Ma refer la fetele noi aparute! Multumesc!
Sper sa am ocazia sa probez varianta Stiff. Deocamdata stau cam prost cu timpul...Cristi, de stiff nu ne zici vreo doua vorbe?!
Merci.
D-le Levi, nu-i nici o problema.Scuze, Cristi! -nu stiu cum am reusit sa dau un NO LIKE (vroiam sa dau im palce post) acum observ si nu stiu cum sa corectez... multumesc pt. intelegere, sper ca nu e nici o suparare.
Stima, Levi!
Multumesc. Ce imi place cel mai mult la Limber pe BH este ca nu-i atat de sensibila la spinul care vine de la adversar si produce un spin destul de mare cu un control pe masura. Tot asa este si Stiff?Joc de aproximativ o luna si jumatate cu stiff max pe BH , fata are burete mediu, de aproximativ 45 grade ,are un simt foarte placut acompaniat de un sunet pronuntat ,viteza suficient de mare ,nu este grea.
Am jucat si cu Liber de 2,0 la rever dar nu mi-a placut ,fiind prea moale mingea ajunge la lemn si o ia razna. Oricum are viteza mica pt. ce vreau eu
Limber este mai rapida decat Stiff? Pai Limber este la 40 grade si are buretele soft iar Stiff la 45 grade si are duritatea buretelui medie. Nu ma intelege gresit dar esti sigur de ce ai spus? Eu folosesc Limber pe TBS si as vrea sa inlocuiesc pe FH Rhyzm 425, 2.0 cu Stiff 2.0.Eu am juct si am incercat abele fete Limber si stiff,,, pot sa spun ca limber sunt foarte rapide nu stiu cum poate acel om sa spuna ca sunt incete... pt. mine chiar mai rapide decat stiff, adica limber sunt mai elastice si sar mai tare... EU ACUM LE AM LA VANZARE ... SPER SA-MI IAU DE 1.8 ... FETELE SUNT BESTIALE ,,, DEPINDE SI DE LEMNUL FOLOSIT,,,
Nu ati mai reusit sa probati Victas Stiff? Astept de mult timp un review asa cum numai dvs puteti face.Sper sa am ocazia sa probez varianta Stiff. Deocamdata stau cam prost cu timpul...