robot de tenis

marcel

rookie
cadet
Scor reacție
0
Vârstă
61
Locație
Nazna (Mureș)
si eu m-am gandit la asa ceva, eu o sa aloc pt o masa un spatiu de 12 m lungime 6 latime si intre 3 si 4 inaltime.
insa din lipsa de partener cu timp mult de antrenament (cat ameu), m-am gandit si la un robot, insa unul second hand, sau ceva improvizatii cum ar fi un compresor sa impinga mingile cu putere pe masa,.
voi ce ziceti? ce putere ar trebui sa aiba compresorul, ca apoi mai fac eu ceva pe langa el ca sa mearga pe masa, niste ghidaje, un releu pt contact cu ce frecventa sa le impinga si altele.
astept si eu sugestii

Re: masa de tenis acasa, cat spatiu e nevoie minim ptr a fi ok?

marcel a spus:
si eu m-am gandit la asa ceva, eu o sa aloc pt o masa un spatiu de 12 m lungime 6 latime si intre 3 si 4 inaltime.
insa din lipsa de partener cu timp mult de antrenament (cat ameu), m-am gandit si la un robot, insa unul second hand, sau ceva improvizatii cum ar fi un compresor sa impinga mingile cu putere pe masa,.
voi ce ziceti? ce putere ar trebui sa aiba compresorul, ca apoi mai fac eu ceva pe langa el ca sa mearga pe masa, niste ghidaje, un releu pt contact cu ce frecventa sa le impinga si altele.
astept si eu sugestii
Compresor, cam haioasa idee! Un robot ca lumea stie da topsin in forta, balonat, chopuri mai mult sau mai putin energice, mingi cu efect lateral, combinat, variaza directia si frecventa mingilor, samd.Las-o mai incet, au inventat altii ce era de inventat....

de ce spui asta? poate vrea sa fie inventator, nu? :lol:

Re: robot de tenis

Pentru cei cu posibilitati financiare mai mici:

Re: robot de tenis

Pentru cine are rabdare si pricepere (scos din linkul de mai sus al lui ciprian):

Back
Sus