robot

macovi2000

cadet
Scor reacție
0
Locație
București
Avti idee unde gasesc robot de inchiriat in București, dar sa fie bun, nu unu care iti arunca fiecare a treia minge in afara terenului. Si cam ce preturi pe ora sunt. Mersi

Daca erai din Timișoara ma puteai inkiria pe mine 😉 :idea:

roboti second-hand

roboti second-hand

Apropo de topic, gasim undeva un robot second-hand de cumparat? preferabil ceva foarte bun, folosit la vreun club ... Robotii noi au preturi prohibitive (de obicei) deci daca aveti vreo informatie care m-ar putea interesa, va rog sa-mi dati un mesaj.

de obicei robotii de cluburi merg pina nu mai merg de loc si gata , rar cind se schimba ceva ce se mai poate folosi inca . Dar cine stie poate ca mai sint uni care renunta la cel vechi si achizitioneaza unul nou , mai performant .
Stiu multe cluburi care nici macar nu au asa ceva , cu toate ca poate ar fi util .

Eu am un robot second hand pe care am pus piese noi, dar nu m-am gandit ce fac cu el.........

Re: robot

macovei2000 a spus:
Avti idee unde gasesc robot de inchiriat in București, dar sa fie bun, nu unu care iti arunca fiecare a treia minge in afara terenului. Si cam ce preturi pe ora sunt. Mersi
Am ajuns la un acord cu Adrian,patronul salii de tenis din incinta strandului Tineretului sa-mi duc robotul acolo pentru a-l inchiria.
Ideea e ca voi fi plecat o perioada din tara si robotul va fi disponibil abia prin august.

Pleci din tara exact in perioada cind se schimba ierburile; probabil mergi la perfectionare cu alea noi. :roll:

Cipi a spus:
vali a spus:
Daca erai din Timișoara ma puteai inkiria pe mine 😉 :idea:
Chiar esti de inchiriat,ca eu as fi interesat.Ma poti anunta, te rog ?!

Glumeam si io , nu prea am timp de asa ceva si nu m-am gandit pana acum. Is obisnuit insa sa fac pe robotul la antrenamente ...

OK merci de raspuns :( ,poate o sa te gandesti si cine stie....sunt pe aici. 8)

Back
Sus