macovi2000
cadet
Avti idee unde gasesc robot de inchiriat in București, dar sa fie bun, nu unu care iti arunca fiecare a treia minge in afara terenului. Si cam ce preturi pe ora sunt. Mersi
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
iulian a spus:Pentru valigti - este nou sau second? ai o oferta?
Am ajuns la un acord cu Adrian,patronul salii de tenis din incinta strandului Tineretului sa-mi duc robotul acolo pentru a-l inchiria.macovei2000 a spus:Avti idee unde gasesc robot de inchiriat in București, dar sa fie bun, nu unu care iti arunca fiecare a treia minge in afara terenului. Si cam ce preturi pe ora sunt. Mersi
Din pacate altul e scopul plecariiFlorinBN a spus:probabil mergi la perfectionare cu alea noi. :roll:
leordarares a spus:Din pacate altul e scopul plecariiFlorinBN a spus:probabil mergi la perfectionare cu alea noi. :roll:.As fi vrut eu sa ma duc la un training de perfectionare.
Numai bine si bafta la cocursuri.
Chiar esti de inchiriat,ca eu as fi interesat.Ma poti anunta, te rog ?!vali a spus:Daca erai din Timișoara ma puteai inkiria pe mine:idea:
Cipi a spus:Chiar esti de inchiriat,ca eu as fi interesat.Ma poti anunta, te rog ?!vali a spus:Daca erai din Timișoara ma puteai inkiria pe mine:idea: