remusmuntean active member junior Înscris 11 Iun 2015 Mesaje 109 Scor reacție 5 Vârstă 55 Locație București 29 Mar 2017 #1 Stie cineva in zona Castel Bran /Moeciu o pensiune, o masă unde se poate juca tenis / pinpong?
remusmuntean active member junior Înscris 11 Iun 2015 Mesaje 109 Scor reacție 5 Vârstă 55 Locație București 29 Mar 2017 #2 remusmuntean a spus: Stie cineva in zona Castel Bran /Moeciu o pensiune, o masă unde se poate juca tenis / pinpong? Click pentru a extinde... Daca stii, suna-ma la nr 9769627708
remusmuntean a spus: Stie cineva in zona Castel Bran /Moeciu o pensiune, o masă unde se poate juca tenis / pinpong? Click pentru a extinde... Daca stii, suna-ma la nr 9769627708
GeluBv forum guru Coordonator Onorific Înscris 1 Aug 2010 Mesaje 8.059 Scor reacție 2.914 Locație Brașov AmaTur 29 Mar 2017 #3 remusmuntean a spus: Stie cineva in zona Castel Bran /Moeciu o pensiune, o masă unde se poate juca tenis / pinpong? Click pentru a extinde... Cei de la Moeciu (Garbacea) sus la Complex au mese, dar nu stiu daca joaca cineva. Acolo exista cel mai dotat Complex Sportiv din tara. Au si o sala Polivalenta super dotata.
remusmuntean a spus: Stie cineva in zona Castel Bran /Moeciu o pensiune, o masă unde se poate juca tenis / pinpong? Click pentru a extinde... Cei de la Moeciu (Garbacea) sus la Complex au mese, dar nu stiu daca joaca cineva. Acolo exista cel mai dotat Complex Sportiv din tara. Au si o sala Polivalenta super dotata.
remusmuntean active member junior Înscris 11 Iun 2015 Mesaje 109 Scor reacție 5 Vârstă 55 Locație București 31 Mar 2017 #4 GeluBv a spus: Cei de la Moeciu (Garbacea) sus la Complex au mese, dar nu stiu daca joaca cineva. Acolo exista cel mai dotat Complex Sportiv din tara. Au si o sala Polivalenta super dotata. Click pentru a extinde... Aveau concurs internațional cu arcul... Am gasit doua mese in zonă, dar nu si parteneri de tenis. Thanks
GeluBv a spus: Cei de la Moeciu (Garbacea) sus la Complex au mese, dar nu stiu daca joaca cineva. Acolo exista cel mai dotat Complex Sportiv din tara. Au si o sala Polivalenta super dotata. Click pentru a extinde... Aveau concurs internațional cu arcul... Am gasit doua mese in zonă, dar nu si parteneri de tenis. Thanks