Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
valeriann a spus:cum este `feeling-ul` la samsonov, soft, medium sau hard?
valeriann a spus:ce sa aleg intre samsonov premium contact si donic waldner senso carbon?
vali a spus:Samsonov Alphavaleriann a spus:ce sa aleg intre samsonov premium contact si donic waldner senso carbon?![]()
valeriann a spus:ce sa zic, mie sincer imi plac vibratiile usoare, simt mai bine mingea, si vladone vibreaza fin, si multe alte lemne, asa simt ca am un lemn in mana, si nu o bucata de ebonita, cat despre viteza.....am o racheta acum , sare fantastic din ea, dar nu o prea pot controla, cred ca am trecut la viteza inainte de termen, de aceea prefer ceva mai slow, daca zici ca priza era cam subtire, o sa iau anatomic, si va fi mai bine, cred...multumesc pt. indicatii...
rflash a spus:Eu am jucat cu waldner dotec carbon si cu samsonov alpha. Diferenta dintre ele e facuta clar de straturile de carbon .... lemnul donic este mai rigid si un pic mai rapid, iar cel produs de tibhar este mai elastic si un pic mai lent.
Ca parere personala ..... cine vrea sa joace cu carbon trebuie sa fie in stare sa serveasca si sa returneze scurt ..... lemnele cu carbon sunt mai rigide si nu au acelasi feeling. Cine nu are stiinta jocului scurt nu poate progresa peste un anumit nivel, chiar daca da topsin de 10 ori mai tare decat Filimon.
De altfel din cate am vazut nici un copil nu incepe tenisul cu un Primorac Carbon OFF+ in mana .... :idea: