V valeriann rookie senior Înscris 24 Ian 2008 Mesaje 96 Scor reacție 3 Vârstă 54 Locație Piatra-Neamț 6 Mai 2008 #21 la final la final intr-un final o sa incerc si un premium contact ) sa mai strang ceva banutzi )
T Teodorus active member junior Înscris 2 Aug 2006 Mesaje 1.026 Scor reacție 2 Vârstă 43 Locație București 7 Mai 2008 #22 Eu sunt de acord cu marian ,decat sa iei Contact mai bine iei Alpha ,cu Alpha dai mai bine topspin si e f bun si la jocul de mijloc
Eu sunt de acord cu marian ,decat sa iei Contact mai bine iei Alpha ,cu Alpha dai mai bine topspin si e f bun si la jocul de mijloc
V valeriann rookie senior Înscris 24 Ian 2008 Mesaje 96 Scor reacție 3 Vârstă 54 Locație Piatra-Neamț 10 Mai 2008 #23 magichand magichand am luat un korbel magichand pana la urma, il probasem in prealabil la cineva care il avea deja, e bunicel, si deocamdata sunt multumit de el;
magichand magichand am luat un korbel magichand pana la urma, il probasem in prealabil la cineva care il avea deja, e bunicel, si deocamdata sunt multumit de el;