Schimb Lemne: FT

slizzel

Active Member
boboc
Scor reacție
0
Vârstă
36
Locație
București
Am vazut pe mytrabletennis.net ca se mai practia schimbul de lemne. Eu as incerca sa vad si ale lemne de curiozitate. As schimba un Maze Advanced All+ pe ceva asemenator din punct de vedere al pretului. (sau +dif)

Salut,vad ca ti-ai luat feint long II de 1,1!Sunt foarte curios cum se comporta!Cum e chopul?Blochezi bine cu ea?Cum returnezi serviciile otravite?Reusesti sa faci si faze de atac?

Vad ca ai ''Matsushita Pro-Special''. As dori sa achizitionez si eu unul sau sa-l compar cu ''Chuan Chih-Yuan'' cu tipul de fete : FH:Tackifire C si BH:Sriver-EL . In general as dori daca stie cineva daca aceasta combinatie merge pentru genul ''off-''

By the way, dar de Butterfly ''VSG21-4000-FL'' , semai fabrica, se mai gaseste pe undeva :?:

jordach a spus:
Vad ca ai ''Matsushita Pro-Special''. As dori sa achizitionez si eu unul sau sa-l compar cu ''Chuan Chih-Yuan'' cu tipul de fete : FH:Tackifire C si BH:Sriver-EL . In general as dori daca stie cineva daca aceasta combinatie merge pentru genul ''off-''
CHUAN CHIH-YUAN OFF- cu TACKIFIRE C este paleta de campion olimpic! Deci sigur combinatia merge. Mai ramane de discutat cam cum e mana care tine paleta! TACKIFIRE C este o fata foarte buna, paradoxal la fel de buna atit pentru atac cit si in aparare. Poti sa dai niste loop-uri fantastice, toate mingile prinzind un efect uluitor.Se preteaza foarte bine la relipire.

Sunt ''satisfacut'' ca se gaseste de cumparat acest lemn vali, dar nu mai au FL, asa ca mi-am facut sange rau. As dori sa stiu la ce se refera ''RM''
Apropos, domnule laky, mana trebuie sa se obisnuiasca, iar loop-urile le-am cam simtit si cam ai dreptate in privinta frumusetii lor

Asa este... asa stau lucururile cu TACKIFIRE C; am testat-o si eu o vreme... dar pe un lemn OFF sau OFF+ recomand vresiunea "max"; altfel... parca "nu sare"
oricum, este o fata pt topspinisti, dar o sa-i ajute teribil si pe cei care sunt obisnuiti sa serveasca scurt pe FH si cu f f mult efect

si eu as schimba lemnul meu MAZUNOV (fl,off+)pe ceva mai defensiv off-,off.......astept oferte!!!

leordarares a spus:
Salut,vad ca ti-ai luat feint long II de 1,1!Sunt foarte curios cum se comporta!Cum e chopul?Blochezi bine cu ea?Cum returnezi serviciile otravite?Reusesti sa faci si faze de atac?

Azi le-am primit (1 saptamana au facut din Japonia) si am sa le incerc mai diseara sa-ti spun o parere doua.

Back
Sus