ÎNCHIS scimb sirver fx patrat negru si rosu taiat + yanus defence doar probat!!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

dinazol

senior
Scor reacție
26
Vârstă
53
Locație
dej
schimb fata neagra patrata de 2,1 cu stiga calibra rosie !! chiar si sh dar in stare f buna !! schimb sirver fx rosu taiata mare 157 /160 aprox de 2,1 am dat 25 de minute cu ea !! schimb cu acuda s2 sau cu rakza soft rosu yanus defence schimb cu tng 0.5 fx +diferenta din partea mea daca e in stre ff buna !! pret pt fta sirver fx patrata 115 ron !! fata taiata 1o5 ron !! yanus defence 90 ron!! toate sunt noi cele 2 fete taiate sunt doar probate max 30 min !!poze o sa postez numai daca se doreste neaparat !! dupa cum am spus sunt fete noi ! multumesc! colegul meu alehandro le-a vazut si poate sa confirme si el starea fetelor !!
---------- Post added 21.02.2012 at 00:30 ----------
pt detalii va rog sa al contactati pe alehandro ca la el sunt fetele si el se pricepe mai bine ! multumesc tel 0748352369 sau mesaj privat lui alehandro eu intru f rar pe forum multumesc !!

fata yanus are cul rosie si gr de 2 fetele lui zoli sunt la mine a probat mai multe si nu ia placut fetele sunt noi asa cum spune si el !!
---------- Post added 22.02.2012 at 23:01 ----------
reducere de pret la fetele sirver fx !! fata patrata 105 ron si cea taiata 95 ron yanus ramane la acelasi pret ! schimburi cu mat de care a zis colegul meu in postul de mai sus !!

fata sriber fx rosie taiata sa vandut ! ramane fata neagra pret 100 ron patrata si fata xiom yanus defence pret 85 sau schimburi cu baracuda big slam rosie acuda s2 sau s3 sau tng o5 fx + dif din partea colegului zoli !1

nu pot sa pun poze scuze !
fata este taiata mare pe lemn de aparare este in stare buna spre foarte buna !

ok sper sa intre si colegu meu si el va decide ce sa faca o poza era f edificatoare chiar hotaratoare

de mult jucati cu stiga , are deteriorari pe margini , daca este ok si doriti putem face schimb de fete
---------- Post added 25.02.2012 at 22:20 ----------
sunt de acord cu schimbul , a rog sa-l contactati pe alehandro pentru adrese

fata sirver fx neagra patrata sa dat de asemeni si fata yanus defence toate materialele sau dat topic closed !! zoli sper sa inchizi subiectul !

da salut dan asa cum a zis si dan toate materialele sau dat asa ca declar subiectu inchis ! multumesc tuturor pt oferte sa auzim de bine !! cu respect pop zoltan dej !!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus