V valentin senior Înscris 5 Iun 2005 Mesaje 411 Scor reacție 0 Vârstă 48 Locație București 30 Noi 2006 #1 Imi pare rau ca a trebuit sa patim asta. Depasisem limita de 5,5 GB trafic. Multumesc sponsorului pentru marirea limitei.
Imi pare rau ca a trebuit sa patim asta. Depasisem limita de 5,5 GB trafic. Multumesc sponsorului pentru marirea limitei.
B bilutza cadet Înscris 9 Noi 2005 Mesaje 143 Scor reacție 0 Locație Cluj-Napoca 30 Noi 2006 #2 Vali, Dandoy nu cotizeaza si el daca tot ii sclipeste reclama pe site si pe forum si daca tot i-am facut cu totii vanzari de mii de EUR?
Vali, Dandoy nu cotizeaza si el daca tot ii sclipeste reclama pe site si pe forum si daca tot i-am facut cu totii vanzari de mii de EUR?
V valentin senior Înscris 5 Iun 2005 Mesaje 411 Scor reacție 0 Vârstă 48 Locație București 30 Noi 2006 #3 Nu cotizeaza. Ma gandeam ca multi dintre voi vor afla de unde pot cumpara avantajos niste echipament. Dar poate o sa prind si eu pana la urma niste sponsori
Nu cotizeaza. Ma gandeam ca multi dintre voi vor afla de unde pot cumpara avantajos niste echipament. Dar poate o sa prind si eu pana la urma niste sponsori