sectiune separata de Bazar si Echipament

sectiune separata de Bazar si Echipament

• Da

Votes: 0 0,0%
  • Nu

Votes: 0 0,0%

• Total voters
    0

bbogdanmircea

junior
Scor reacție
1
Vârstă
40
Locație
Straja, Suceava 5%, Iași 95%
propun adminului o chestie foarte normala:
infiintarea unei sectiuni a forumului Bazar distincta fata de sectiunea Echipament
la Bazar sa posteze toti cei care vor sa vanda cumpere ceva
la Echipament sa se poste4ze opinii despre echipamente

Suna prea prozaic,balcanic.Dar ar fi necesara o astfel de sectiune ,cu un titlu de genul "Buy(at)Sell",sau ceva asemanator.Discutiile ar fi mai la obiect atunci.

Eu, cand am debutat pe acest forum, am facut-o cu o critica adusa modului dezorganizat cum decurg discutiile. Acum m-am obisnuit si nu cred ca un topic care are un anumit nume, va disciplina spiritul "balcanic" al romanului. Probabil ca multi nu realizeaza, ca un om care cauta o informatie se descurca mult mai usor atunci cand are parte de o structurare metodica. S-au mai deschis topicuri gen "vanzari-cumparari" dar sunt foarte multi care simt nevoia sa-si deschida propriul topic cand au ceva de vandut sau de intrebat. Asa ca... ne conformam :wink:

lol

lol

sa fie titlul cum vreti voi dar parerea mea ca e mult mai ok sa fie sectiune separata de vanzari-cumparari
iarasi un singur topic e nebunesc ptr ca posteaza toti in acelasi loc si daca vrei sa cauti ceva nu mai gasesti nik
nah treaba voastra, eu vreau sa aduc un bine forumului, uite de ex forum.cs.tuiasi.ro e organizat astfel si e super

trebuie facut referendum,stranse semnaturi,sondaje si foraje de opinie,cerere oficiala,neoficiala,dosar cu un opis substantial....
cand exista o solutie simpla.....noi o gasim pe cea romaneasca!

sectiune separata

sectiune separata

Sectiunea Bazar ar fi foarte binevenita. Dai clic pe ea si ai toata piata in fata ochilor in ordine cronologica. Iar ce s-a vandut sa fie sters periodic pentru a nu umfla degeaba topicul.

Re: sectiune separata

Re: sectiune separata

laky a spus:
Sectiunea Bazar ar fi foarte binevenita. Dai clic pe ea si ai toata piata in fata ochilor in ordine cronologica. Iar ce s-a vandut sa fie sters periodic pentru a nu umfla degeaba topicul.
exact la ast ama gandeam si eu cand am facut acest chestionar

Back
Sus