Setup defensiv

Re: Setup defensiv

Iti dau si eu un sfat (nu le am cu numele materialelor, eu pun paleta in mana si vad daca e buna sau nu dar varianta de mai jos imi pare cea mai buna, eu unu asa mi-as face paleta)poti sa il iei sau poti sa nu il iei in considerare.
Sincer, e cea mai proasta varianta care am auzit-o pana acum.
Gandeste-te simplu.
Nu ai cu ce sa dai nici un fel de efect, fara topspin, fara taiat, fara serva cu efect, totul este impins, putin mai diferit din iarba, dar tot impins vine si de acolo. (in mare parte)
Ai vazut vre` un jucator/jucatoare cu iarba/anti ? Eu sincer nu am vazut si nici nu am auzit, decat asa pentru distractie.
Parerea mea e sa iti pui un 729 (ca e ieftin si e bun pentru aparare are foarte mult efect si merge si la topspin) pe fh si o iarba pe bh (are dl.Visco o super iarba care imi place mult poti sa dai si topspin si contra si retopspin de toate si vine si incomod) si un lemn acolo all-/all/all+ ca def e prea low si nu mai sare bine la topspin.
Cu respect George
Multumesc pentru explicatie si multumesc si celorlalti.
Ma inteleg bine cu Butterflyul cu care joc si de cand o am fetele alea de amator au devenit sigur antispin, de asta ma gandeam sa las anti pe fh si iarba pe bh pentru ca insist mult cu chopul acolo. Daca e mai bine sa pun pe fh o fata soft, ok, cu mentiunea ca nu joc topspin pe fh, deci as prefera ceva cu cat mai mult control. Ceva cu short pips nu merge, daca tot joc flat? Am citit lucruri bune despre Challenger Attack de la Butterfly.
Questions: :) - Feint II sau Andro VIP pe bh? 729 sau altceva pe fh? Si de la 729 care, pentru ca am vazut o groaza de modele.

O fata care prinde efecte e buna nu numai la topspin. Ea se foloseste si pentru underspin, efecte laterale, etc. Chopul pe care vrei sa-l dai nu e periculos daca nu are underspin.

Vestea mai putin buna e ca Andro VIP nu mai figureaza pe lista ITTF, probabil au renuntat sa mai plateasca autorizatia ... acelasi lucru s-a intamplat si cu Andro Granet.
Ce e bun dispare :cry:

Eu nu sunt "ierbar" de formatie dar am explicat motivele pt care am facut o paleta defensiva.
Andro VIP am cumparat de la Tibi de pe forum. Intrebati-l, poate mai are.

salut visco
Daca vrei sa te antrenezi contra materialului,oricand iti stau la dispozitie:D

Super. Esti din București? E prima oara cand primesc o astfel de invitatie. O sa vorbim pe privat.

Back
Sus