Sfat achizitie paleta

yoanonim98

rookie
boboc
Scor reacție
0
Vârstă
31
Locație
Slatina
Salut!

Intentionez sa achizitionez o paleta si am nevoie de cateva sfaturi. Fiind un jucator intermediar, cu un stil de joc inca "necristalizat", dar in general bazat pe topspin (semi-distanta si langa masa), ma gandeam ca mi s-ar potrivi un lemn un lemn All+ spre Off-. Avand un bugetde aproximativ 150lei, sunt nehotarat ce sa aleg intre urmatoarele setup-uri:
- LKT Instinct/Instinct+ (astept pareri) si Hurricane III No.19/Skyline TG2 No. 19 pentru FH (iarasi astept pareri), 729 FX-EL SuperSoft/729 GeoSpin Tacky BH
sau
- Lemn domnul Levi (All+/Off-) si 729 Focus 3 Snipe FH, 729 OEM BH.

Astept orice alte posibilitati ale setup-ului, dar personal inclin catre lemnul dl. Levi datorita calitatii acestuia, care este intr-un fel "sufletul" paletei.
Multumesc si astept sfaturi.

Salut,
Eu as recomanda, indiferent ce lemn alegi, H3 pe forehand (e mai usor de stapanit decat TG2 si e ceva mai buna la topspin) si pe rever 729 FXEL pt. topspin sau Focus Snipe pt. capace si contre.

Ok. Ramane Instinct+ cu Hurricane III No.19 pe FH si 729 FX-EL SuperSoft pe BH. Multumesc!

Te contactez pe privat ca sa iti dau detaliile de livrare.

Eu as opta pt un lemn mai bun si fete friendship oem... fetele le mai schimbi dar lemnul ar fi preferabil sa ramana constant acelasi

Spre acelasi lucru inclinam si eu, dar deja am dat comanda de setup-ul din postul anterior. Sper sa nu regret :neutral:

Spre acelasi lucru inclinam si eu, dar deja am dat comanda de setup-ul din postul anterior. Sper sa nu regret :neutral:
Puteti comanda lemn de la Levi daca vreti. Apoi mi-l puteti trimite prin posta sa va lipesc fetele.

Multumesc mult domnule RBlade pentru amabilitate, dar ramane comanda facuta ieri cu lemn Instinct+. Daca nu e pe placul meu sper sa il pot vinde pe forum si achizitiona unul de la domnul Levi. Ati trimis coletul?

Multumesc mult domnule RBlade pentru amabilitate, dar ramane comanda facuta ieri cu lemn Instinct+. Daca nu e pe placul meu sper sa il pot vinde pe forum si achizitiona unul de la domnul Levi. Ati trimis coletul?
Aveti MP.

Am primit setup-ul. Multumiri domnului RBlade, un om de incredere!
Se poate inchide topicul.

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus