Sfat fete aparare

Mugurescu

junior
A? vrea să încerc pentru BH o fa?? de ap?rare...
Am tot cautat ?i râs-căutat, recunosc f?r? a încerca vreuna din ele... ?i am ajuns la concluzia că mai bine întreb "meseria?ii" :wink:
Vreau câteva p?reri / opinii despre urm?toarele fe?e: Nittaku Best Anti, Yasaka Anti-Power (eventual p?reri ?i despre varianta 1.5) ?i Butterfly Super Anti / Super Anti Special.
Mi-ar fi de folos ?i dac? cineva din Galați ar avea m?car una dintre ele ?i ar binevoi să mi-o ?mprumute câteva zile.
Mulțumesc anticipat!

Re: Sfat fete aparare

Nu este chiar asa usor sa jucati cu fete de tipul asta,mai bine probati daca puteti.
Sint f.eficace,incurca ,dar exista varianta sa va incurce si pe d-voastra.
Au anumite unghiuri de lovire si de respingere,
Si eu joc cu o fata anti spin de 4 ani si nu a fost usor la inceput

Multumesc domnule Gelu!
Se pare ca in Galați sunt doar "clasici" ( in viata! :lol: ) si e cam patria top-spin-ului :wink: ... asa ca am decis sa cumpar o Super Anti de la Buttefly noua, sa vedem ce-o iesi!
Marti, cel tarziu miercuri, intru in posesia ei si va tin la curent!
Sau o voi posta in sectiunea Echipament cu titlul "fata noua taiata si jucata 2 ore"! :lol:
P.S. Sarbatorile de Paste cu bine la toata lumea!

Incercati daca tot sint multi jucatori de topspin, o iarba xiom -guillotine-1,2,ITTF,nu este interzisa, si in scurt timp pe linga faptul ca nu o sa mai joace nimeni cu d-voastra,nu o sa mai aveti nici prieteni in tenis.
Pentru 120-ron merita sa va distrati si mai ales sa rideti cu lacrimi si sughituri.
Pina va trimit comanda mai aveti timp sa-mi spuneti.
Sarbatori fericite

S-a facut dom' Gelu! :D
Daca-i bal... bal sa fie!!! :lol:
Adaugati si otrava in comanda!
Sa auzim numai de bine!

Back
Sus