Sfaturi alegere , achizitie sau inchiriere robot de tenis de masa

Da . :D
De la mine.Ti-am trimis un mesaj privat.apasa sus in dreapta pe notificari si deschide casuta intrari.
La club avem unul in teste,inca nu am achizitionat ,pretul la reprezentant e de 1745 Euro in Germania.Cand il platesc pot sa iti comunic pretul final,Tva,adaos etc.

Va salut!

A folosit cineva robo pong 2050 si Butterfly Amicus 9nu conteaza versiunea). Daca da, ce comentarii ar avea fata de cei doi roboti?

Multumesc!

Cei care ati avut/aveti robo pong 1050 ... intrebare ... trebuie pus pe suport in spatele mesei sau e ok sa il pui in capat stand pe masa? Am vazut in prezentarea celor de la DONIC ca il au pe masa, dar toti ceilalti cand joaca il au pe suport improvizat. E vreo diferenta in asta?

Merge sa joci cu el si de pe masa, si de pe un suport / scaun aflat langa masa. Eu l-am pus pe un scaun mai jos decat masa ca sa imi dea serve joase.

Se poate transforma un Robo Pong 1050 sa mearga cu mingii 40+?
Puteti sa-mi dati ceva sfaturi in alegerea mingiilor de 40 pentru el?

Recent am cumpărat un Joola Budy V300, e ok, ai distracție cu el, ?NSĂ... am ajuns la concluzia ca e prea puțin pentru mine ( amator, poate ceva mai avansat)... mi-am cumpărat un Robo Pong 2050, cu Software Update... Este absolut super pentru pretențiile/nevoile mele... a costat 830 ? cu tot cu 120 mingi 40+... funcția de conducere Automata a mingiilor este extraordinară, poți Exersa non-stop, până la "epuizare".
Totuși, pentru avansați, aș recomanda un 3050XL, sau Butterfly Amicus Pro... mie deocamdată nu îmi trebuie, însă plănuiesc sa ma înscriu la un club de tenis și dacă o sa am distracție și o sa avansez, clar voi cumpara unul profi... Aștept de la Joola sa văd ce apare, se lauda ca pe la Sf. Lui 2020 vor scoate cel
Mai bun robot de pe piața, la un preț de aprox 750 _800 $ ? ?, nu mai știu exact ce moneda. Răm?ne de văzut.
Vă salut, dragi iubitori ai tenisului de masă.
Numai bine!

Salutare. Mă poate ajuta cineva? Dețin un robo-pong 2055 la care am pierdut ambele fire ( cel de legătură și transformatorul ) îmi poate spune cineva ce output are alimentatorul? Am găsit ceva de 12v 2a dar nu sunt sigur. Mulțumesc

Back
Sus