sfaturi pentru un stangaci

radixul

boboc
Scor reacție
0
Vârstă
31
Locație
Brașov
salut..am intrat si eu pe forumul asta,sperand ca pot sa primesc niste sfaturi...joc tenis de masă de pe la 13 ani(am 16),si joc cu mana stanga.in ultimul an am inceput sa joc mai intens,pentru ca am reusit sa ies pe locul al 2-lea pe liceul meu...si mai departe...am fost eliminat de un jucator mai bun,din alt liceu..nu asta conteaza.
am intrat aici ca sa primesc niste sfaturi.jucand cu mana stanga,cred ca exista sfaturi diferite fata de cele pentru un jucator ce practica acest sport cu mana dreapta.poate sa ma ajute cineva?multumesc anticipat.

Re: sfaturi pentru un stangaci

Nu vad ce ar fi diferit fața de un jucator de mana dreapta... tehnica e aceeasi. In sportul asta sunt multi stangaci iar tactica dreptaci vs stangaci este aceeasi de ambele parti. Probabil vei fi mai derutat atunci cand vei juca tot cu un stangaci decat in jocul normal vs dreptaci :)

ridica un jucator dreptaci la puterea "-1" si ai raspunsul :lol: .
glumesc, si eu sunt stangaci, dar conteaza ce stil de joc ai nu cu ce mana... :wink:

Ashes a spus:
Nu vad ce ar fi diferit fața de un jucator de mana dreapta... tehnica e aceeasi. In sportul asta sunt multi stangaci iar tactica dreptaci vs stangaci este aceeasi de ambele parti. Probabil vei fi mai derutat atunci cand vei juca tot cu un stangaci decat in jocul normal vs dreptaci :)
Nu sunt de acord cu afirmatia"tactica e aceiasi"...felul in care joci un stangaci e diferita fata de strategia folosita pentru un dreptaci :D

Mda, o fi.
Imi aduc aminte ca am jucat in IDM acum vreo luna cu cineva (destul de bun, dealtfel) si dupa vreo 3 seturi cand am schimbat masa si ma pregateam sa servesc l-am intrebat mirat: Wow, tu esti stangaci?

mandrubogdan a spus:
Ashes a spus:
Nu sunt de acord cu afirmatia"tactica e aceiasi"...felul in care joci un stangaci e diferita fata de strategia folosita pentru un dreptaci :D
Ma referam la faptul ca atunci cand se intalnesc un stangaci cu un dreptaci amandoi folosesc aceeasi tactica. Mana cu care joaca este pe aceeasi parte a mesei... fata de situatia dreptaci - dreptaci sau stangaci - stangaci. Cred ca si unui stangaci ii este putin mai complicat sa joace cu alt stangaci, antrenamentul cu jucatori de acest fel fiind mai rar.

FlorinBN a spus:
Mda, o fi.
Imi aduc aminte ca am jucat in IDM acum vreo luna cu cineva (destul de bun, dealtfel) si dupa vreo 3 seturi cand am schimbat masa si ma pregateam sa servesc l-am intrebat mirat: Wow, tu esti stangaci?
:lol: Cunoastem sentimentul, dupa aproape 2 saptamani de joaca am facut si eu aceeasi observatie cu un prieten!

eu sunt si mai tare prieteni mi-am dat seama acasa ca prietenu meu e stangaci ! :thumbup: : :lol: :lol: :lol: :crazy: :crazy: :crazy: :wave:

raulv a spus:
eu sunt si mai tare prieteni mi-am dat seama acasa ca prietenu meu e stangaci ! :thumbup: : :lol: :lol: :lol: :crazy: :crazy: :crazy: :wave:
v-ati gandit cum v-a putut bate asa rau??? :twisted: :twisted: :twisted:

Back
Sus