speed glue - proprietati

nicu85

boboc
Scor reacție
0
Vârstă
39
Locație
București
am auzit pe cineva vorbind ca speed glue nu ofera doar viteza ci si spin....? Este adevarat? Eu stiam ca dupa ce lipesti cu speed glue mingea doar sare mai tare nu ia mai mult spin dupa ce o lovesti. Am niste fete care sunt pt lipici pe baza de apa dar mingea nu sare prea tare si ma gandeam sa pun speed glue pe ele dar as fi curios daca castigi si spin la o astfel de lipire

Re: speed glue - proprietati

Speed glue inmoaie de fapt buretele fetelor si printr-un buret moale mereu obtii si mai mult spin :)

nicu85 a spus:
Am niste fete care sunt pt lipici pe baza de apa dar mingea nu sare prea tare si ma gandeam sa pun speed glue pe ele dar as fi curios daca castigi si spin la o astfel de lipire
Ai grija ca la aceste tipuri de fețe dupa ce ai sa le lipesti de cateva ori cu speed glue, se vor deteriora ( proprietatile ) cu o viteza foarte mare!

SG inmoaie fetele si le si tensioneaza , fata devine mai moale dar si mai elastica

dejavantajul ar fi deci ca fetele se uzeaza mai tare la folosirea speed glue. cu toate ca se castiga viteza si spin. Multumesc

Back
Sus