speed glue

adisor35

active member
senior
Scor reacție
0
Vârstă
58
Locație
Galați
cumpar speed glue preferabil varianta cu durata prelungita

Re: speed glue

lasa-mi un nr tel , eventual pe pm . multumesc!

adisor35 a spus:
Salut. Dupa ce am cautat peste tot, am gasit la Stiga Romania. 1 litru - 75 Ron. Deja imi luasem gandul ca o sa mai gasesc speed glue.

horia a spus:
adisor35 a spus:
Salut. Dupa ce am cautat peste tot, am gasit la Stiga Romania. 1 litru - 75 Ron. Deja imi luasem gandul ca o sa mai gasesc speed glue.
- dar nu e un speed glue cu lunga durata a efectului..cum este donic enduro(6-7 zile).. eu am dat pe cutie cat ai dat tu pe acel litru de la stiga ..e bun si acela de la stiga..dar e diferit de enduro...pe mine m-a tinut 1 an o cutie de 400ml de enduro..nu lipeam prea des..mai ales ca isi pastra efectul ceva timp..asta care o vand e a doua cutie si numai folosesc... am trecut la sol pe baza de apa ..pt ca tre sa ma obisnuiesc pt un anumit concurs http://www.ritto.ro unde verifica arbitrii paleta..

Marian023 a spus:
horia a spus:
adisor35 a spus:
- dar nu e un speed glue cu lunga durata a efectului..cum este donic enduro(6-7 zile).. eu am dat pe cutie cat ai dat tu pe acel litru de la stiga ..e bun si acela de la stiga..dar e diferit de enduro...pe mine m-a tinut 1 an o cutie de 400ml de enduro..nu lipeam prea des..mai ales ca isi pastra efectul ceva timp..asta care o vand e a doua cutie si numai folosesc... am trecut la sol pe baza de apa ..pt ca tre sa ma obisnuiesc pt un anumit concurs http://www.ritto.ro unde verifica arbitrii paleta..
Eu cautam speed glue normal...nu cunosc detalii si nici nu ma prea intereseaza...asta pe mine. In ceea ce te priveste cred ca stii mai multe.Iti doresc mult succes la concursul de care mentionezi.

adisor35 a spus:
Multumesc. Nu e vorba ca stiu mai multe, sunt 2 tipuri de speed glue - speed glue normal si speed glue cu durata mai preluangita a efectului de 'glue' :P , din mesajul tau am crezut ca doresti cel cu durata prelungita "speed glue preferabil varianta cu durata prelungita", ma bucur ca ai gasit pana la urma, spor la antrenamente si succese! :)

Back
Sus