Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
0723 642 616adisor35 a spus:lasa-mi un nr tel , eventual pe pm . multumesc!
Salut. Dupa ce am cautat peste tot, am gasit la Stiga Romania. 1 litru - 75 Ron. Deja imi luasem gandul ca o sa mai gasesc speed glue.adisor35 a spus:cumpar speed glue preferabil varianta cu durata prelungita
- dar nu e un speed glue cu lunga durata a efectului..cum este donic enduro(6-7 zile).. eu am dat pe cutie cat ai dat tu pe acel litru de la stiga ..e bun si acela de la stiga..dar e diferit de enduro...pe mine m-a tinut 1 an o cutie de 400ml de enduro..nu lipeam prea des..mai ales ca isi pastra efectul ceva timp..asta care o vand e a doua cutie si numai folosesc... am trecut la sol pe baza de apa ..pt ca tre sa ma obisnuiesc pt un anumit concurs http://www.ritto.ro unde verifica arbitrii paleta..horia a spus:Salut. Dupa ce am cautat peste tot, am gasit la Stiga Romania. 1 litru - 75 Ron. Deja imi luasem gandul ca o sa mai gasesc speed glue.adisor35 a spus:cumpar speed glue preferabil varianta cu durata prelungita
Eu cautam speed glue normal...nu cunosc detalii si nici nu ma prea intereseaza...asta pe mine. In ceea ce te priveste cred ca stii mai multe.Iti doresc mult succes la concursul de care mentionezi.Marian023 a spus:- dar nu e un speed glue cu lunga durata a efectului..cum este donic enduro(6-7 zile).. eu am dat pe cutie cat ai dat tu pe acel litru de la stiga ..e bun si acela de la stiga..dar e diferit de enduro...pe mine m-a tinut 1 an o cutie de 400ml de enduro..nu lipeam prea des..mai ales ca isi pastra efectul ceva timp..asta care o vand e a doua cutie si numai folosesc... am trecut la sol pe baza de apa ..pt ca tre sa ma obisnuiesc pt un anumit concurs http://www.ritto.ro unde verifica arbitrii paleta..horia a spus:Salut. Dupa ce am cautat peste tot, am gasit la Stiga Romania. 1 litru - 75 Ron. Deja imi luasem gandul ca o sa mai gasesc speed glue.adisor35 a spus:cumpar speed glue preferabil varianta cu durata prelungita
Multumesc. Nu e vorba ca stiu mai multe, sunt 2 tipuri de speed glue - speed glue normal si speed glue cu durata mai preluangita a efectului de 'glue'adisor35 a spus:cumpar speed glue preferabil varianta cu durata prelungita