STERGEREA topicurilor vechi. neactuale

geluts

senior
Scor reacție
12
Vârstă
57
Locație
Cluj-Napoca
Intrebare : cum se poate sterge (de catre cel care l-a postat - nu de catre admin), un topic vechi, care nu mai este de actualitate ? sant foarte multe "reziduri" pe forum, care nu fac decat sa-l incarce inutil, care sant balast si care totusi atrag atentia cititorului facadu-l sa-si piarda timpul .
Am tot cautat dar n-am gasit vreo modalitate .....
Eventual sa poata fi mutat intr-o casuta "trash" ....
Cred ca este utila aceasta functie : " sterge definitiv topicul "

Aditional: gasirea topicurilor vechi (conversie adrese vechi in adrese noi)

Aditional: gasirea topicurilor vechi (conversie adrese vechi in adrese noi)

Se mai pot cauta cumva topicurile vechi (din vechea versiune de forum), de la care mai am doar URL-uri de forma <http://tenisdemasa.ro/forum/viewtopic.php?f=14&t=1234&p=56789> ? Am putut folosi cautarea pentru cele la care mai stiam ceva din numele postului, dar la cele care mai am doar URL nu mai stiu sa ajung.

STERGEREA topicurilor vechi. neactuale, expirate

STERGEREA topicurilor vechi. neactuale, expirate

Intrebare : cum se poate sterge (de catre cel care l-a postat - nu de catre admin), un topic vechi, care nu mai este de actualitate ? sant foarte multe "reziduri" pe forum, care nu fac decat sa-l incarce inutil, care sant balast si care totusi atrag atentia cititorului facadu-l sa-si piarda timpul .
Am tot cautat dar n-am gasit vreo modalitate .....
Eventual sa poata fi mutat intr-o casuta "trash" ....
Cred ca este utila aceasta functie : " sterge definitiv topicul "

Si topicurile vechi sunt utile. Se poate vedea activitatea utilizatorului. Se pot vedea preturi mai vechi ale unor materiale. Se poate vedea ce a mai vandut respectivul, comentarii la tranzactie, daca e serios, etc.
Daca s-ar putea sterge topicurile atunci userii si-ar sterge anunturi vechi de 2-3 saptamani (sau chiar zile) si le-ar prezenta ca si superoferte, etc. Spam inutil.
Eu zic ca e bine asa cum este.

Back
Sus