Stiga Cybershape Carbon

Lupu Gabriel

senior
Scor reacție
82
Locație
Piatra Neamț
Salutare, dragi tovarăşi şî pretini! :)

Sunt curios dacă a încercat cineva lemnul din titlu, de la Stiga, cel cu o formă hexagonală. Ce impresie v-a făcut acest nou model?
Am văzut că au fost vreo 2-3 la vânzare dar review-uri nu am găsit decât pe Revspin şi/sau Megaspin.
Nu că încă aş fi în căutarea paletei supreme...dar orice ipoteză merită verificată! :)
Mulţumesc anticipat.

Stimă!

Aceste palete, din ce am citit peste tot, sunt acceptate în competiții întrucât au fost validate de ITTF. Se știe altceva pe aici?

Da! Sunt acceptate. Este un lemn mai moale, cu un control decent. Pentru jocuri mai directe. Stima.

Mulțumesc pentru răspuns. Și acele piese de 3,6 și 9 g care se bagă in mâner nu încurcă la simțul jocului? Sau ajută într-adevăr la ceva?

Stimă!

geometria lemnului duce centrul de greutate al setup-ului spre varf (dupa lipirea fetelor). Eu cred ca aceste greutati de 3,6 si 9 gr. au doar rolul de a echilibra paleta si se pun in functie de cat de grele sunt fetele.

geometria lemnului duce centrul de greutate al setup-ului spre varf (dupa lipirea fetelor). Eu cred ca aceste greutati de 3,6 si 9 gr. au doar rolul de a echilibra paleta si se pun in functie de cat de grele sunt fetele.

OK. Am înţeles acum ce vor să facă aceste greutăţi. Credeam că să fie folosite în timpul jocului, în funcţie de stilul de joc al adversarului, ceea ce parcă e interzis de regulament, putând fi asimilat cu schimbarea paletei în timpul jocului.
Mulţumesc pentru răspuns!

Toate cele bune!

Ideea este ca forma hexagonala “imbraca” forma clasica, mutand centrul de greutate al paletei spre varf. De aici si necesitatea echilibrarii.
7e0f827261f0499f57133af264630f99.jpg

Modificarea greutatii paletei nu afecteaza jocul. E vorba de lemn si de fete doar.

Mulţumesc fain!
Aş fi fost interesat şi de părerile celor care au jucat cu ea...
Mă întreb dacă s-ar merita cumpărată, raportat la calitate/preţ, când atâtea lemne sunt cel puţin la fel de bune... în aceeaşi raportare, a preţului...

Eu ma refeream la afirmatia dvs conform careia, greutatea paletei nu influenteaza jocul.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Eu am afirmat altceva… Era raspunsul la intrebarea potrivit careia modificarea greutatii manerului echivaleaza cu schimbarea paletei.

Ati afirmat exact urmatoarele:”modificarea greutatii paletei nu afecteaza jocul”!

Vedeti postul nr 8!

Postul 6 era o presupunere. Postul 8, in schimb, era o afirmatie! Nu e nimic rau in asta. Va intreb doar, pe ce va bazați, cand afirmati cu atata strasnicie ca greutatea paletei nu influenteaza jocul!
In rest, spor la antrenamente!

Nu influenteaza jocul personal impotriva adversarului.

Credeti ca daca adversarul adauga sau scoate greutati in manerul propriei palete va deranjeaza?
Pierdeti, castigati sau e la fel?
Ati cantarit vreodata paleta adversarului?

Sunteti foarte talentat in a raspunde la orice altceva in afara de adevarata intrebare!
Va felicit , si va doresc succes la alegeri - sigur ati castigat electoratul cu coerenta dvs!
Numai bine va doresc!

Back
Sus