Suceava, turneu pentru copii si juniori - CUPA 1 DECEMBRIE

Adrian's

organizator tehnic
SUCEAVA

SALA DE SPORT A COLEGIULUI NAȚIONAL ?ȘTEFAN CEL MARE?

30 NOIEMBRIE 2014:

COPII 8-11 ani + ÎNCEPĂTORI, BĂIEȚI / FETE ? ORA 10.00
COPII 12-15 ani, BĂIEȚI / FETE - ORA 12.00

Daca nu vor fi suficiente fete sau baieti la una din categorii se va juca mixt! La începători se va juca mixt!

Materiale de premiere pentru toate categoriile ? cupe, medalii, diplome. Se vor acorda dplome de participare și premii surprize pentru începători!!!

TAXA PER JUCATOR: 10 lei

Contact ? prof. Cojocaru Adrian (C.N.?Ștefan cel Mare?), telefon: 0742127919

Ultima editare:
CLASAMENT:

La incepatori remarcam urmatorii jucatori:
Chiriac M.(BT), Sanduleanu Rareș (VD), Ceciu T.(VD), Pardau A.(VD), Foca Melania (RD), Panzariu T.(BT), Gavril V.(BT), Panzariu Iustina (BT), Sasu A.(VD), Stefan Claudiu (BT), Martin Richard Iulian (SV), Bejinar Alexandra (SV), Boghian Ștefana (SV), Luchian Matei (SV), Rosca Narcisa (VD), Grosu Misu (BT), Gruia D (VD)

FETE -11 ani:

1. Sestac Stefana - Vatra Dornei
2. Lazar Sabina - Prelipca
3. Sanduleanu Ruxandra - Vatra Dornei
4. Vornicu Catalina - Vatra Dornei
5. Hanciuc Alexia - Vatra Dornei
6. Petrișor Denisa - Suceava
7. Catargiu Anastasia - Suceava

BAIETI -11 ANI:

1. Blanariu Dionisie - Baisesti
2. Cojocaru Ștefan - Suceava
3. Grosu Alexandru - Botoșani
4. Aursulesei D - Botoșani
5-6. Vlad Teodor si Tocariu T. - Vatra Dornei
7-8. Dițu Răzvan - Suceava si Cristescu R.- Botoșani

FETE -16 ANI:

1. Dranca Ana Maria - Vatra Dornei
2. Vacariu Ecaterina - Prelipca
3-4. Vida Ștefana, Biserica Loredana - Suceava
5-6. Amorăriței Cristiana, Bujdei Monica - Suceava
7-8. Moruzi Sabina, Cobanu Georgiana - Prelipca

BAIETI -16 ANI:

1. Toporas Cosmin - Suceava
2. Ungureanu Adrian - Suceava
3-4. Halip Rares - Botoșani, Foca Ciprian - Rădăuți
5-8. Foca Stefan (Rădăuți), Majeru Adrian (Rădăuți), Blanariu Ioan (Baisesti), Stefanache Bogdan (Botoșani)
9-12. Ciobanu Tudor - Suceava, Moroșan Nicu - Suceava, Horga Alexandru - Suceava, Huțanu Alexandru - Suceava

Ultima editare:
De la VATRA DORNEI
Incepatori-SANDULEANU RARES;SANDULEANU RUXANDRA;ROSCA NARCISA;VORNICU CATALINA
Clasele I-IV;-BOTEZATU IOANA;BADALE IULIA;VIERIU TEODORA;VLAD TEODOR
Clasel V-VIII;-BUTNARU MADALINA ;-DRANCA ANA MARIA

Ultima editare:
Se inscriu de la Baisesti:
Blanariu Dionisie copii 8-11 ani.
Blanariu Ioan copii 12-15 ani.
Mult succes tuturor!

De la VATRA DORNEI
Incepatori-SANDULEANU RARES;SANDULEANU RUXANDRA;ROSCA NARCISA;VORNICU CATALINA
Clasele I-IV;-BOTEZATU IOANA;BADALE IULIA;VIERIU TEODORA;VLAD TEODOR
Clasel V-VIII;-BUTNARU MADALINA ;-DRANCA ANA MARIA

Am facut cateva modificari de categorie si am mai inscris doi copii.Nu am stiut ca ai si categoria incepatori

La acest turneu pentru copii vor juca si elevii de clasa a IX-a la categoria 12-15 ani! Va asteptam cu drag!!!

Din Botoșani voi veni cu ceva copii,o serie dintre ei "super" incepatori.Pentru cei ce sunt la primul concurs abia astept sa le vad reactia de bucuria cand se vor intalni intr-o sala cu mai multi copii doar pentru a juca tenis de masă.

Incepatori:

Gavril Vlad
Chiriac Marius
Grosu Misu

Baieti 8-11 ani:

Aursulesei David
Cristescu Radu
Grosu Alexandru

Baieti 12-15 ani:

Halip Rares
..?.. Bogdan

Sa vedem cum ne descurcam cu transportul,sper sa am posibilitatea sa mai inscriu si alti copii.

Multumim pentru invitatie domnului profesor Cojocaru Adrian.

Inca un copil la incepatori:

..?.. Claudiu

HAI BOTOSAAAAAAANIUL !!!!!!!!!,chiar vroiam sa scriu despre voi ca de ce nu veniti ,bravoooooooo

Multumesc Vasile.Pentru moment trebuie convinsi parintii ca tenisul de masa nu se joaca doar la Botoșani.Problema este ca o mare parte din copii sunt incepatori si nu au iesit la concursuri,asa ca unii parintii nu inteleg utilitatea acestora actiuni.E destul sa scot copiii doar o data si sa le placa,dupa aceea se cer singuri de acasa.:):):):):)

Esti de apreciat Vasile ca bati atatia kilometri pentru a oferi bucurie copiilor.Uneori fara prezenta ta(a numarului mare de copii) nici nu s-ar tine anunite concursuri la aceasta categorie.Respect.

Ultima editare:
Nu numai prezenta mea da farmec concursurilor de copii trebuie sa intelegem ca toti la un loc suntem mai puternici si mai reprezentativi in frumosul sport TENIS DE MASA.Ar TREBUI SA PARTICIPE SI PARINTII LA CONCURS sa vada bucuria ,tristetea ,concentrarea si visul fiecarui copil sa ajunga campion.
Eu cred ca nu copiii sunt problema ci parinti lor acolo trebuioe sa lucram mai mult.Sa speram ca vom creea o atmosfera placuta la ADRIAN si sa fim toti multumiti de reusita .VA SALUT SI VA DORESC MULT SUCCES

Se inscrie de la Botoșani Tocariu Tudor Andrei, probabil la incepatori - abia a facut 12 ani si nu are nici o sansa in fata unor jucatori ca Toporas Cosmin.
Stima!

Back
Sus