Cred ca cel mai bun lucru pe care noi "pasionatii" ,fosti jucatori ,putem sa-l facem in conditiile actuale in care copiii nu mai beneficiaza gratuit nici macar de acele, candva celebre, mese de piatra si palete chinezesti ieftine si bune este sa le asiguram acestora, pe cat putem desigur, sali de antrenament si instruire calificata.....(scolile,autoritatile sportive nu prea o fac din pacate).
Eu fac acest lucru de vreo doi ani la Botoșani si dupa multa munca si depasirea unor greutati care pareau la un moment dat insurmontabile(lipsa de resurse materiale si financiare,mentalitatea paguboasa a autoritatilor sportive,lipsa unei traditii locale de performanta in tenisul de masa etc.etc)pot sa spun fara falsa modestie ca am reusit sa seman samanta tenisului de masa de performanta in randul copiilor(am pus paleta in mana la peste o suta de copii ,13 dintre acestia fiind deja legitimati si actuali sau viitori participanti la campionate nationale).
In felul acesta sper ca in cativa ani sa avem si noi o echipa de divizia A(la fete in special!!!).....dar asta desigur cu concursul mai multor factori si de ce nu si al tau si al altor pasionati de pe forum!!!!
In alta ordine de idei ma chinuie gandul unei sali de tenis de masă particulare pentru inchirieri si instruire contra cost,afacere care daca s-ar dovedi profitabila(tu ce spui?) ar putea finanta activitatea de performanta.