Surprizele dupa reinceperea jocului dupa 20 ani

Update ...
Articulatiile nu au fost in totalitate rezolvate ceea ce ma impiedica sa am o mobilitate mare la masa dar am reusit sa mai compensez cu un setup mai apropiat de momentul t0 si anume, un lemn mai pe control si 2 fete mai "iertatoare" ...
Joola carbon care arunca mingea in ghivece si tavane a fost pusa pe repaus si acum reusesc sa echilibrez si domolesc jocul bazandu-ma pe control, spin si plasament.... totusi cred ca usor, usor, voi incerca un lemn cu fete mai ofensive sa vad unde se mai opresc mingiile ... :cool:
Numai bine
Cristake

in sfarsit,mi-au venit "papucii" si la propriu si la figurat, TSP Asics Gel-Cyberspeed . dupa ce i-am mai plimbat pe sosele proaspat deszapezite ale patriei, din cauze de neprotivire de carcater(numar), am intrat in posesia celor potriviti. am jucat ieri cu ei si sunt super. fata de niste pantofi sport de duzina, cu care mai si alunecam putin pe cimentul pe care jucam, cu astia parca am o fractiune de secunda in plus ca sa ajung la minge, suficient ca sa am mai mult control sau asa mi se pare mie. in orice caz, nu mai am durerile de genunchi sau nu la aceeasi intensitate si asta dupa prima zi.

Sa stapanesti "papucii" sanatos.... Si eu m-am orientat tot spre niste Asics Gel Bla Bla, dar cum spunea Grasomega, au calapodul cam ciudat ... Eu nu am apucat inca sa "ud papucii" , din lipsa de timp dar cred ca vor aduce o imbunatatire macar la capitolul greutate si lejeritatea deplasarii "in teren".

Si eu am avut probleme cu Asics, sunt buni la lungime, dar ingusti.
Am schimbat branturile cu niste Donic , adica am branturi cu gel la Donic-uri. E foarte bine, confortul vine de la gelul din branturi.
Adidasii Asics in folosesc cu succed la sala de firness, cu branturi Donic, si nu mai sunt asa ingusti incat sa deranjeze.
Poate daca se deformeaza gelul din branturi sa fie mai bine si largi si in formula originala.
Bafta.

:D Buna si eu ma inscriu in clubul celor trecuti de 40 care s-au reapucat de acest frumos sport. Atata doar ca eu am inceput de acum vreo 2 ani dupa o pauza de 15 si am luat-o mai domol, in sensul ca mi-am cumparat un jaf de paleta preansamblata, ceva ieftin de vreo 12 lei cu care am jucat cateva luni circa 1-2 ore o data pe saptamana, iar anul trecut am achizitionat un JOOLA Champ (tot preansamblata) cu fete JOOLA Compass, paleta care nu prea e pe gustul meu fiind foarte usoara (120gr), buretele cam subtirel, iar fetele cu prea putin spin si viteza cam mica. Pe prezenta paleta o "chinui" in momentul de fata mult mai des decat pe cealalta (aproximativ 12 - 14 ore pe saptamana).
Partea proasta este ca inainte jucam cu o iarba chinezeasca "Pioneer (parca se numea), iar cand am reinnceput sa joc am trecut la o fata lisa. Cu alte cuvinte pot spune ca am luat-o de la ZERO. Nimic din ce stiam nu se mai potrivea la paleta cu fata lisa plus ca nici mana nu ma mai asculta :D
Pana una alta, adica pana mai exersez loviturile, mai chinui Champ-ul! Dar cu siguranta anul acesta voi achizitiona un lemn si niste fete cu care sa ma impac mult mai bine decat cu "actuala".
In incheiere va doresc spor la exersat si reamintire grabnica a miscarilor uitate ;)
Cu stima,
bdant

Back
Sus