TABELE CARACTERISTICI LEMNE si FETE

Mă uit si eu la "cotațiile" de pe revapin,cum se uită altii la bursă!Acele păreri,desigur multi dintre ei cu experiență copleșitoare,sunt totuși extrem de subiective.
Acum e ocazia de a verifica dacă"știința" se "verifica" cu datele din teren. De exemplu,Viscaria-un lemn care a facut legenda,este bizar cotat pe revspin.

Sunt în căutarea unui lemn cu foarte mult efect dar si cu viteza, bun pentru topsin...si când cred eu că am dat de "Sfantul Graal",apare ceva care mă descumpănește! :)

Mă uit si eu la "cotațiile" de pe revapin,cum se uită altii la bursă!Acele păreri,desigur multi dintre ei cu experiență copleșitoare,sunt totuși extrem de subiective.
Acum e ocazia de a verifica dacă"știința" se "verifica" cu datele din teren. De exemplu,Viscaria-un lemn care a facut legenda,este bizar cotat pe revspin.

Sunt în căutarea unui lemn cu foarte mult efect dar si cu viteza, bun pentru topsin...si când cred eu că am dat de "Sfantul Graal",apare ceva care mă descumpănește! :)

"Sfantul Graal" este antrenamentul supervizat de cineva competent.

Așa-i! Se presupune că există toate acestea. Dar există și nuanța contrară! Dumneavoastră jucați cu-n "Hanoi" de prin anii '70, cu fețele alea, iar adversarul dv, de aceeași valoare competitivă, joacă, de exemplu, cu o Viscaria + Tenergy...Eu așa cred că se poate convinge cineva că există "Sfantul Graal" și-n tenisul de masă! :)

Pe mine mă interesează, dincolo de păreri pro/contra dacă cineva poate confirma, pe baza experienței personale, că datele din tabel sunt cele corecte. P?nă la urmă....tot un fel de revspin! :)

Stimă!

Datele de pe revspin sunt intr-adevar destul de subiective. Cu cat o fata sau un lemn au un numar de review-uri mai mare cu atat datele sunt mai apropiate de adevar. Trebuie luate in considerare cu mari rezerve datele oferite de un numar de review-uri pana in 20. De aceea Viscaria si Tenergy 05, exemplele oferite mai sus, nu sunt cotate in top. Ordonati ratingurile dupa numarul de review-uri si veti avea o cu totul alta imagine, mult mai apropiata de realitate.

Daca vreti neaparat sa aflati date despre un anumit lemn sunt site-uri de tenis de masă (inclusiv aici pe forumul nostru) unde gasiti review-uri facute de jucatori experimentati care au jucat la viata lor cu 30+ lemne si care pot oferi informatii mult mai detaliate despre aceste materiale.

Back
Sus