Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Eu am jucat cu Spirit+Tackifire C2.1+Tackiness Drive insa am renuntat repede la Tackifire.Nu e ceea ce ma asteptam.E o fata destinata jocului bazat numai pe topspin.Are control slab iar viteza nu e foarte mare(8,5).Nici capace nu reuseam sa pun pe masa.E o fata foarte sensibila,trebuie stearsa tot timpul.De lemn in schimb sunt foarte multumit.
Si visco a jucat cu tackifire C pe un lemn foarte asemanator cu Spirit.Poate iti spune si el parerea lui.Asta e parerea mea,posibil ca tu sa o simti altfel.Iti recomand sa o incerci inainte sa o cumperi.
Si visco a jucat cu tackifire C pe un lemn foarte asemanator cu Spirit.Poate iti spune si el parerea lui. Asta e parerea mea,posibil ca tu sa o simti altfel. Iti recomand sa o incerci inainte sa o cumperi.
Eu nu am fost dezamagit de ea pentru ca nu cunoscusem inca Tachiness.
Nici acum nu sunt dezamagit de ea dar intradevar controlul este putin mai slab. Tackyfire C este recomandata pentru cei care vor sa castige multe puncte din serve. Daca-ti place sa dai tot felul de serve cu efect puternic si stii ca ai cu asta succes, da-i-nainte :!:
Daca vrei ne putem intalni intr-o zi sa-ti dau sa joci cu Kong-ul meu si cu Tackyfire C si D, dar nu relipite pentru ca eu nu relipesc decat foarte rar.
Cineva , aici pe forum, zicea ca nelipite fețele sunt toate la fel. Parerea lui 8) .
Felicitari. Lemnele cu Arilate sunt foarte bune si au un "feeling" foarte placut datorat acestui material care absoarbe vibratiile si da o senzatie de "soft".