Tapatalk

Din nou nu mai poti posta prin Tapatalk... cred ca de la diacritice... se poate rezolva in vreun fel? Multumesc

Confirm si eu aceeasi problema, la raspunsul mesajelor cu diacritice. Daca raspund fara, e totul ok

Am rezolvat problema.
Din pacate la fiecare UPDATE nou de tapatalk, chinezii care au creat programul uita de modificarea pe care au facut-o pentru noi, iar eu sunt nevoi sa schimb manual un fisier.

Nu numai ca se vad Like-urile, dar am observat ca daca selectezi un post, poti da Like sa Thank direct din Tapatalk!
Awesome!

D-nu (at)Clau, ?ntâmpin o problema la Tapatalk(nustiu dacă aparține site-ului sau programului)...apar posturile(titlurile), dar când dai pe vreunul să-l deschizi, intervine o eroare :

Este o problema de la ultimul update de Tapatalk, am facut deja un ticket pentru chinezii care au facut softul.
O sa anunt aici cand se rezolva.
Scuze pentru probleme.

Am rezovat problema cu Tapatalk. Daca apar alte probleme pe aceasta tema astept sesizari in acest topic.

Acum nu se vede forumul prin Tapatalk pe Windows Phone 8.1 - încerc sa postez o imagine cu eroarea.

Eu nu reusesc sa accesez forumul, primesc eroare de login. "Failed to connect to forum, please check with the forum administrator if the problem persists"

Dupa ultimul update vad in Tapatalk doar continutul ultimului mesaj, multiplicat pentru fiecare mesaj din Inbox si la fel si la Outbox.
O sa scriu si la review-ul aplicatiei, sa-l vada si dezvoltatorii.

Dupa ultimul update vad in Tapatalk doar continutul ultimului mesaj, multiplicat pentru fiecare mesaj din Inbox si la fel si la Outbox.
O sa scriu si la review-ul aplicatiei, sa-l vada si dezvoltatorii.

Pe IOS nu am aceasta problema.

Back
Sus