ÎNCHIS Tenergy 05, 05 FX 240 lei bucata

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

grasomega

active member
senior
Scor reacție
49
Locație
București
Un amic de-ai mei vinde cateva fete Tenergy patrate la 240 lei bucata.

- Tenergy 05 rosu si negru max
- Tenergy 05 FX rosu si negru max

Va rog sa-l contactati direct.
Multumesc.

Ultima editare:
Valabil pentru Tenergy 05 și 05 FX la 240 lei bucata, pătrate.

Tot la 0732 389 825.

Mulțumesc.

buna,pe butterfly.ro fetele sunt 250si un pic,dar stiu ca iau original,la tine-daca sunt originale,cu transport platit de cumparator..ajung mai scump.....?

@puiu64: Fețele sunt originale și sunt puțin mai ieftine ca pe site-ul oficial, chiar cu transport inclus. Nu este mare diferența, dar la o pereche de simte.
@mada: Merci pentru link.

buna,pe butterfly.ro fetele sunt 250 si un pic,dar stiu ca iau original,la tine-daca sunt originale,cu transport platit de cumparator..ajung mai scump.....?

se pare ca cineva face pe nestiutorul ca nu stie cat costa un Tenegy,,,,👎👎👎 o fata la magazin este aproape 280 lei bucata )la pereche este o diferenta de 50 de lei la pereche + transport si acolo platesti,,,,

50 lei Ii gasesti pe garduri???... de ce nu mergi la magazin sa cumperi cu peste 50 de lei mai mult....?

Cristi nu te stresa asa ceva sa vad repede la pretul asta...👍

nici nu se pune in discutie ,,, sunt originale, super pret profitati de oferta!👍 ,,,

Ultima editare:
buna,pe butterfly.ro fetele sunt 250si un pic,dar stiu ca iau original,la tine-daca sunt originale,cu transport platit de cumparator..ajung mai scump.....?
Sa nu te ?ndoiești de originalitatea fetelor! Am cumpărat eu și sunt suta la suta originale. Dacă aj în București nu mai plătești transportul. Atât userul care a postat cât și vânzătorul sunt niște oameni din tenisul de masa de care nu treb sa te ?ndoiești nici o clipa!

Pretul e bun, daca ai bani de Tenergy. Daca ai doar bani de MX-P/Rasanter...n-ai noroc.

Se pare ca pretul este fix, indiferent de volum (in cazul meu, 4 bucati).

ok,multumesc pentru informatii si scuze daca am deranjat pe cineva

- - - Actualizat - - -

si-apropo..stima vasile,mada si prollix,nu stiu de ce sare leo in sus,cand nu e vanzatorul direct.....

Le vinde si separat? Eu sunt interesat de 05 fx rosu.

Eu știu că se vând individual, așa cum este și prețul specificat. Sunați la numărul de telefon din primul post pentru detalii.

Trimis de pe al meu SM-N950F folosind Tapatalk

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Subiecte similare

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus