Tenis de masa la 12 ani!!

andreiduz

boboc
Scor reacție
1
Vârstă
22
Locație
Mangalia, Constanța
Buna, am 12 ani si as vrea sa stiu daca este tarziu sa ma apuc de tenis de masă? (Joc de 8 luni la un club, cu antrenor) dar vreau sa stiu daca este prea tarziu sa fac performanta

Buna, am 12 ani si as vrea sa stiu daca este tarziu sa ma apuc de tenis de masă? (Joc de 8 luni la un club, cu antrenor) dar vreau sa stiu daca este prea tarziu sa fac performanta

Andrei ,pt tenis de masă nu este niciodata prea tarziu depinde de tine cat de mult iti doresti sa faci performanta ,dar tarziu este aceasta ora la care tu postezi si nu esti in pat sa te odihnesti pt ziua de maine cand ar trebui sa fii pregatit pt un nou antrenament. Noapte buna. EMI

Nu este niciodata prea tarziu pentru sport si nu numai. In plus, avantajul de a fi in aceasta comunitate este ca poti cere si ajutor la teme, probleme la mate, fizica, poate si compuneri :)

Chiar ai pierdut un turneeu de pregatire si initiere la doi pasi de tine!
In Mangalia gasesti o echipa de amatori care te pot indruma,bafta.
PS Emi dojenitor ca un adevarat ''TATA DE ALBINE'' cu care sunt total de acord!

Chiar ai pierdut un turneeu de pregatire si initiere la doi pasi de tine!
In Mangalia gasesti o echipa de amatori care te pot indruma,bafta.
PS Emi dojenitor ca un adevarat ''TATA DE ALBINE'' cu care sunt total de acord!

14 Duzinschi Andrei 1 per

Nea Denny,Andrei chiar nu a pierdut nici o ora de pregatire la Mangalia ,si a fost unul dintre cei talentati si muncitori ,chiar l-am incurajat toti ca nu e tarziu cu talentul si daruinta pe care ne-a aratat-o si indrumat de antrenorul clubului de la Mangalia,Viorel Sterea are viitorul in fata.

P.S.Cred ca fata de parintii aceia care si-au lasat copiii in mainile noastre aceasta saptamana am ramas cu acel reflex de grija parinteasca .:D
EMI

Ma bucura faptul ca a luat parte la pregatire.
Emi ai reusit un proiect remarcabil,bafta mai departe.
Cu stima.
PS.Cum a scris in postarea initiala am crezut ca n-a stiut de tabara.

Back
Sus