Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
makarone a spus:Interesant test de reflexe.
Am obtinut cel mai putin 0.25, curios este ca aceasta valoare am obtinut-o in primele incercari, apoi nu am mai coborat sub 0.265, ceea ce mi se pare foarte curios.
Incercati testele de IQ. Eu le consider fascinante.
www.highiqsociety.com
Eu sunt deja membru.
Bravo mai Filo. Esti cel mai tare.filo a spus:Asta e test de sinceritate si nu de viteza ca sub o anumita valoare (nu spun care) e imposibil sa reusesti datorita constrangerilor de natura anatomica.
Si ca sa fiu in ton cu unele rezultate pot sa va zic ca am obtinut 0,000000000000000001 desi nu eram incalzit!!!!!
makarone a spus:Nu e chiar asa. Am luat punctaj mare la testele lor si mi-au trimis eu o invitatie. Si nu sunt un membru cu drepturi depline. Gen Senior Member.
Sunt super testele si mai incercati www.tickle.com.
elefantel_roz a spus:Ia zi mai...ce punctaj ai luat ? La naiba...eu am luat 146 sau 147....si tot m-au pus sa platesc. Inseamna ca esti geniu din ala 1 la 1 miliard.... :lol: :lol: :lol: Acum..nu stiu ce intelegi tu prin invitatia aia. Si mie mi-au trimis invitatie si la sfarsitul ei ma intrebau cum inteleg sa platesc. Si se ofereau sa imi pastreze rezultatele daca ma hotarasc ulterior sa platesc. Si cam asta e tot.makarone a spus:Nu e chiar asa. Am luat punctaj mare la testele lor si mi-au trimis eu o invitatie. Si nu sunt un membru cu drepturi depline. Gen Senior Member.
Sunt super testele si mai incercati www.tickle.com.