AmaTur: Turneul Campionilor AmaTur, Cluj-Napoca, 08.12.2007

salut

salut

multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine la organizarea ultimului turneu din acest an.multumesc sponsorilor,arbitrilor,pentru merele aduse de la Reghin,scolii ION AGIRBICEANU si nu in ultimul rind sa multumesc personal pentru ajutorul dat de ei zi si noapte CIPRIAN si PAUL.

salut

salut

cred ca toate lumea s-a simtit bine in orasul nostru de pe somes in CLUJ-NAPOCA la turneu final,dupa mine a fost un turneu greu imi pare rau ca n-a fost nimeni sa ma opreasca pina la locul unu.lui bogdan ii multumesc pt o faza unde a fost fair play si imi pare rau de tunurile pe care le-am trimis din toate colturile ale mesei.bogdane tine-o tot asa ai un joc foarte dificil cu materialul tau.FELICITAR

Ceva nu e in regula !

Chiar nu ne critica nimeni ???

O scapare... ceva...

Observatii, invataminte pentru viitor :?:

salut

salut

cine a uitat o burete si solutie de curatat palate sa ma sune la nr de tel 0745-369477 ca sa negociem cu niste bere :lol: :lol: :lol: :lol:

Cand incepi sa te obisnuiesti cu raul, devine incredibil binele... :lol:

Lasind gluma deoparte, scopul feedbackului (mai ales dupa inca un an de AmaTour in care am mai facut diverse experimente organizatorice) este sa ajungem la niste sisteme stabile de joc, si mai ales sa nu repetam din greseli.

Cit timp critica nu e indreptata impotriva unei persoane (gen atac personal), nu cred ca cineva are motive de suparare sau de riposta.
Trebuie sa domneasca puterea argumentului, nu argumentul puterii...

Si practica a demonstrat in ultima perioada ca puterea organizatorului poate fi destul de redusa : degeaba vrea el sa faca ce crede ca e mai bine ... opinia participantilor (a beneficiarilor turneului pina la urma) sub forma de vot democratic decide !
Organizatorul are la el foi pregatite pentru diverse scenarii si se adapteaza, pentru a multumi toti participantii. (ma rog, aproape pe toti :) )

Nu stiu daca e bine sau rau, nu stiu daca organizatorul trebuie sa fie inflexibil si dictatorial ... e de discutat ... unii zic ca esti slab si cedezi presiunii maselor, altii zic "clientul nostru, stapinul nostru".

Cei mai multi asteapta probabil sistemul UNIC-acceptat, generalizat si fara exceptii la orice turneu, ca sa stie de ce pleaca de acasa si sa estimeze corect ora de intoarcere....

Mai ramin probleme delicate
-cu criteriul orasului in grupa inferioara...daca-l satisfacem, ne trezim mai degraba cu jucatorii din acelasi oras in grupa superioara :( ...
-apoi acelasi criteriu al orasului la eliminatoriu, combinat cu criteriul de a nu fi jucat in grupa superioara + tragere la sorti = nu garanteaza solutionarea din prima tragere, uneori aceste restrictii necesitand o a doua tragere la sorti ....

Ca de obicei, sunt dispus sa risc, provocind discutia deschisa !

Nu de alta, dar operatorii de telefonie mobila cistiga prea bine, iar martorii argumentarii sunt doar 2 de fiecare data 😉

The day after TF

Un turneu extraordinar din toate punctele de vedere.Foarte obositor drumul dar a meritat pe deplin efortul depus. Tot respectul pentru organizatori.

Re: salut

NICOVALA CUGIR a spus:
cine a uitat o burete si solutie de curatat palate sa ma sune la nr de tel 0745-369477 ca sa negociem cu niste bere :lol: :lol: :lol: :lol:
Dau o bere daca imi aduci solutia si buretele la urmatorul concurs..adica la anul! :D

NICOVALA CUGIR a spus:
cred ca toate lumea s-a simtit bine in orasul nostru de pe somes in CLUJ-NAPOCA la turneu final,dupa mine a fost un turneu greu imi pare rau ca n-a fost nimeni sa ma opreasca pina la locul unu.lui bogdan ii multumesc pt o faza unde a fost fair play si imi pare rau de tunurile pe care le-am trimis din toate colturile ale mesei.bogdane tine-o tot asa ai un joc foarte dificil cu materialul tau.FELICITAR

Intr-adevar un turneu foarte frumos si foarte greu, si acum ma resimt dupa lopetile lui Shuni. Cat priveste fair play-ul cred ca si aici meriti locul I deoarece au fost si in meciul noastru faze unde ai lasat de la tine ( aveai de unde :P ). Experienta isi spune cuvantul dar va veni momentul cand voi creste mare si atunci, cand voi avea experienta, se vor interzice materialele :lol: si ma voi trezi ca nu reusesc sa fac 2 puncte, spre deliciul multor adversari. Oricum super block-ul si-a facut onorabil iesirea la pensie

Bogdane, Superblock-ul nostru e unul dintre martirii "inchizitiei" ITTF !

Tu il minuiesti cu maxim de eficienta !!! Felicitari inca o data !

Din pacate, restrictiile forumului nu-mi permit sa le pun mai multe intr-un mesaj sau la dimensiune mai mare

Pot eu sa le pun pe site daca cineva doreste poze la rezolutie mare.

In urma unor solicitari, afisez grupele preliminarii asa cum au fost ele inregistrate in concurs

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus