TIBHAR GRASS ULTRA - bun pentru aparare?

liviu albu

rookie
boboc
Scor reacție
0
Vârstă
65
Locație
Timișoara
Un sfat va rog:pentru un amator, care joaca in aparare cu mingi taiate ,o paleta TIBHAR -GRASS ULTRA este o alegere satisfacatoare?Nu am joc de atac deoarece viteza mea de executie este relativ modesta!lipsa gena...

Re: TIBHAR GRASS ULTRA-O INTREBARE

Iti pot recomanda o iarba super criminala, Xiom Guillotine, de la domnul tibi aici pe forum.

Eu joc cu această fa?? de la început. De?i am testat ?i altele,deocamdat? Grass Ultra de 0,5 mm. este prima dragoste de care m? voi desp?r?i foarte greu.?i-o recomand cu drag,p?rerea mea e că Tibhar are cele mai bune fe?e defensive (legale,înc? aprobate ITTF),fie ele ierburi sau nu.S? fi atent ?ns? pe ce lemn lipe?ti grass-ul,conteaz?.Mie personal îmi place echilibrul între efect ?i control,ba chiar reu?esc uneori topspin cu aceasta fa??.Mai multe impresii pe mp.

Personal am testat majoritatea fetelor de aparare clasica. Dupa parerea mea cea mai ''echilibrata'' mi se pare Feint Long II. Totusi unii dintre jucatorii de top folosesc si o varianta de la Tsp(pe care o am in teste).Restul este Can-Can! :D :D :D

Back
Sus