Tibhar Nimbus Sound

Re: Tibhar Nimbus Sound

Am avut dar am abandonat-o pt. ca avea buretele prea moale. Asta schimba traiectoria in rau atunci cand dai topspin in forta.
De la "Nimbus Soft" in sus, sunt bune.

VISCO a spus:
Am avut dar am abandonat-o pt. ca avea buretele prea moale. Asta schimba traiectoria in rau atunci cand dai topspin in forta.
De la "Nimbus Soft" in sus, sunt bune.
deci sa inteleg ca Nimbus, Nimbus Soft si Nimbus VIP sunt mai bune la topspin?

A-ti inteles corect. Mai ramane sa alegeti pe cea care vi se potriveste cel mai bine.
Mie de exemplu, datorita nivelului meu nu f ridicat, mi se potrivesc mai mult fetele moi, pe la 33-35 grade duritatea buretelui. VIP este pt Samsonov, nu pt. mine. 😉

Samsonov a renuntat la Nimbus Vip si joaca acum cu o fata asemanatoare cu cu Tenergy 05 din ce am auzit si anume Tibhar Niammor.

am jucat si eu cu nimbus sound
la jocul usor cu capace, incepere atac prin spin, spin de langa masa, mingi impinse din spin si pocnite din spin se preteaza bine dar daca intri in raliu cu ea in pocnite sau in spin moare, nu mai ai putere in fata iar toata lovitura se cam duce in lemn

jordach a spus:
am jucat si eu cu nimbus sound
la jocul usor cu capace, incepere atac prin spin, spin de langa masa, mingi impinse din spin si pocnite din spin se preteaza bine dar daca intri in raliu cu ea in pocnite sau in spin moare, nu mai ai putere in fata iar toata lovitura se cam duce in lemn
Asa se intampla si cu Nimbus Soft , io as zice ca de la Torpedo Soft in sus merita incercat .

este un pic cam fleashca mai bine un nimus soft

Back
Sus