Tibhar Samsonov Alpha

vali

Active Member
senior
Scor reacție
115
Vârstă
54
Locație
Timișoara
Aveti idee de unde as putea lua lemnul asta (cu maner ST) la un pret rezonabil ?

Dupa cum stiu eu Buzăul este cu Tibhar pe langa Butterfly si au preturile bune.

Apropo, a cumparat cineva de la tibhar.de ?

daca incerci sa cumperi de la tibhar.de o sa iti spuna ca distribuitorul tibhar in romania sunt cei de la buzau, si poti cumpara de acolo

Pai atunci le spui alora de la Buzău sa-ti aduca ST. Numa' sa nu-ti aduca vre-o strachina ca eu i-am rugat sa-mi aduca Kong LingHui Special si mi-au adus Kong LingHui Euro, ce nu suna aproape la fel ?

gigea a spus:
daca incerci sa cumperi de la tibhar.de o sa iti spuna ca distribuitorul tibhar in romania sunt cei de la buzau, si poti cumpara de acolo

Nope , tibhar.de a skimbat site-ul . Poti baga in cos acolo la ei si au si pretul de shipping individual pe fiecare tara. Problema e ca nu stiu cum platesc. Se poate plati cu ramburs oare pentru chestii din strainatate?

am un prieten care a incercat sa faca o comanda mai mare la tibhar.de cu multe produse pe care nu le au cei de la buzau si acelasi lucru a primit ca raspuns. distribuitorul tibhar in romania sunt cei de la buzau, cumparati de acolo.

Am facut o comanda , am primit mail cu cat am comandat si costurile :

- un Samsonov Alpha costa 35.9 euro cu tot cu shipping in Romania la adresa mea

Acu astept sa vad ce zice...cum platesc si cand ajunge paketu' .

Mda , ati avut dreptate la Buzău a ajuns mailu. Exista insa vrocosport.nl 😉

Manerul ST e esential pt mine, dreacu stie cu altele nu pot juca. Am cumparat deja de la vroco ... sper sa ajunga intr-o saptamana.

ciprian a spus:

Mi-au trimis 1 fata in loc de 2 , se epuizase stocul dar nu era afisat pe site. Macar sa ma fi anuntat sa fi luat inca una. Intre timp am comandat una chinezeasca sa nu am numar impar de fete ... 😉

Am luat eu de la buzau 3 lemne Samsonov Alpha cu priza ST acum vreo 6 luni, deci da telefon ca au sau daca nu, fac comanda si iti aduc.Pretul a fost de 70 Ron bucata.

madalin_tt a spus:
Am luat eu de la buzau 3 lemne Samsonov Alpha cu priza ST acum vreo 6 luni, deci da telefon ca au sau daca nu, fac comanda si iti aduc.Pretul a fost de 70 Ron bucata.

Am luat deja de la vrocosport . Am comandat Samsonov Carbon ST de la Buzău , am asteptat si dupa asta s-a dovedit a fi anatomic asa ca am skimbat furnizorul :evil: Mie mi-au spus ca nu importa lemne de Tibhar decat model anatomic sau flared.

De la vrocosport.nl vine direct pe adresa, sau tot pe oficiul postal vama?

Back
Sus