Timo Boll de Asia

Ma indoiesc ca ar face vreo surpriza.L-a prins pe Liqin intr`o perioada nu tocmai buna din cariera lui,
nu e un jucator complet, eu zic ca`l mananca "greii" chinezi.

Nu are jocul complet. Are miscari improvizate.A fost nevoit de multe ori sa puna baloane, cea ce nu se prea face la chinezi.

adevarat...insa de la un necunoscut nu e rau sa ajungi pana in semifinale in cupa asiei...mai juca si spectaculos schimbandu-si paleta in mana...

A pierdut in semifinale de la un japonez necunoscut (cel putin pentru mine).
"Necunoscutul" ala e campionul national, l-a batut pe Mitzutani in finala.
Eu am vazut meciurile iranianului live (cu Liqin, semifinala si meciul pt medalia de bronz) si tre sa recunosc ca in ciuda stilului mai neinchegat a jucat la un nivel destul de inalt ... ceea ce am remarcat la el e o abordare gen "ori la bal ori la spital" la preluari, fie punea baloane sau se ducea mingea 1 metru afara, fie isi punea adversarul in dificultate.

Am specificat ca mi-e necunoscut mie. Pai dupa 5 titluri consecutive, s-a plictisit Mizutani sa tot ia nationalele :P.

Mie mi-a placut backhandul foarte ofensiv al iranianului care l-a pus de multe ori in dificultate pe Wang Liquin...

Parerea mea este ca a fost un incident izolat, pe Liqin l-a batut si Filimon odata. Minuni se intampla dar nu tin 3 zile. Se stie ca Liqin are momente de cadere mai ales la nivel psihologic. Liu Gualiang spunea candva ca Liqin daca este mental 100% in joc nu exista jucator care sa il bata. Daca zice asta antrenorul nationalei Chinei...

S-a dat in spectacol iranianul - a schimbat paleta de vreo 3 ori in mana dreapta. Interesant e ca a dat mingea pe masa. Altfel, cred ca Liqin s-a batut singur - a gresit un milion de mingi usoare la nivelul lui.

Back
Sus