VÂND Timo Boll si SPIRIT fluture inegal

alx_vass

maestru
Masa tenis

Masa tenis

vand masa tenis sponeta 7-22 blat 25 mm fileu inclus suprafata de joc destul de buna ,mici zgirieturi care au fost retusate . Pret 1500 lei. POZE IN ULTIMUL POST

Avea de vanzare GIGI CIUBOTARIU din Iași 2. Are pe undeva un post de vanzare, daca il cauti!
Suportii sunt ok in schimb fileul e din nylon care cedeaza ,adica se intinde tot timpul iar cind minhea loveste fileul acesta o catapulteaza la adversar.de aceea am specificat clar PROFI

Trimis de pe al meu SM-G390F folosind Tapatalk

Cumpar kit fileu profi nou sau S-H in state f.buna.exclus cele cu prindere tip clips.astept oferte cu poza.eventual tel.0744866489

Trimis de pe al meu SM-G390F folosind Tapatalk

- - - Actualizat - - -

POT SA OFER LA SCHIMB SI ALTE MATERIALE ;FETE ,LEMNE HUSE DUBLE SI INCALTAMINTE SPORT "ASICS SAU MIZUNO ",CU DIFERENTA DE BANI .

Valabil in continuare la 230 lei sau schimb cu t 05 ;05 fx ;80 ;80 fx gros. Max.negru doar testata (nu jucata..... )cu dif. De bani 50 lei

1. Valabil in continuare la 230 lei sau schimb cu t 05 ;05 fx ;80 ;80 fx gros. Max.negru doar testata (nu jucata..... )cu dif. De bani 50 lei. 2. MASA SPONETA cu fileu inclus pret.1500 lei. poze la #17

Adaug pereche tibhar sinus sound noi tipla gr.2,1 pret 250 lei transport inclus

paleta pt. Incepatori lemn joola rossi smash cu fete joola 4 you grosime r- 2,1 n-1,9 mm pret 150 lei transport inclus. Pozele mai sus

tenergy 64 fx gr.2,1 nou 245 lei la schimb doar cu fete tenergy noi sau doar decupate

Back
Sus