adimucu
senior
?n afară de situația absurdă în care un jucător și-ar dori neapărat ca nu el să câștige meciul, ci adversarul său....tot ce poate să facă el într-un meci de tenis de masă ca să câștige sunt următoarele: să servească cât mai bine, să returneze cât mai bine, să folosească cât mai bine lovituri câștigătoare, etc.... aceleași metode ?i stau la dispoziție și celuilalt, că doar fiecare are propria jumătate de masă și propria paletă, pe care o ține cum vrea în m?nă și cu care lovește cum vrea mingea. ce ?nseamnă atunci ''să-l scoată din ritm...''...?...? că doar nu se duce la el în partea cealaltă să-l invite la dans sau să-i pună piedică în timp ce aleargă. că mie astea mi se par a avea legătură directă cu ritmul. când un jucător vrea să-și pregătească serviciul cât mai bine este de lăudat. asta n-are nici o legătură cu ritmul de joc al celuilalt. lumina din sală inegal distribuită, strigătele jucătorilor de la celelalte mese, mingile care sar peste tot în câmpul vizual și tăcăne tot timpul, ba mai intră și în țarcul în care joc eu.... astea într-adevăr ar putea să mă scoată din ritm. dar în nici un caz faptul că adversarul meu se pregătește să servească 10 secunde în loc de 5 secunde. ritmul jocului e una, bioritmul...temperamentul...nevrozele (chiar dacă sună dur cuv?ntul ăsta) unui jucător sau ale altuia sunt altceva. iar răbdarea e o virtute pe care ar trebui s-o avem toți, indiferent cât de alert e ping-pong-ul ca sport.
și ca să închei cu o glumă: dacă nu v-am convins cu cele de mai sus, uitați-vă la animația pe care o are userul claudiu84, câtă răbdare au omuleții ăia 2; nu cred că vreunul din ei s-ar g?ndi vreun moment să spună că celălalt vrea să-l scoată din ritm
și ca să închei cu o glumă: dacă nu v-am convins cu cele de mai sus, uitați-vă la animația pe care o are userul claudiu84, câtă răbdare au omuleții ăia 2; nu cred că vreunul din ei s-ar g?ndi vreun moment să spună că celălalt vrea să-l scoată din ritm